22/10/2015

Cuina i pastisseria

L'àrea de Cuina i Pastisseria proposa tallers mensuals amb la voluntat d'adaptar-se als interessos de l'ampli ventall de persones interessades a millorar les seves competències culinàries.

Són cursos destinats a l'aprenentatge de diferents tècniques de cuina i pastisseria, però també per aprofundir en el coneixement de la nutrició, la dietètica, l'alimentació i la gastronomia.

CUINA

PINTXOS BASCOS


2, 9, 16 i 23 d'octubre
Aprendràs a elaborar pintxos clàssics i tradicionals, però també els dels restaurants i bars més moderns i de moda que han canviat tendències.

CUINA VEGETARIANA


8, 15, 22 i 29 de gener
Aprendràs a elaborar plats vegetals, originals i sans amb aliments frescos i de mercat.

DEL MAR A LA TAULA


5, 12, 19 i 26 de març

ARROSSOS I RISOTTOS


2, 9 i 30 d'abril
Diferents tècniques i maneres de cuinar saboroses receptes realitzades amb aquest ingredient bàsic i tan present en la nostra cultura.

CUINA RÀPIDA PER A CONVIDATS


7, 14, 21 i 28 de maig
L’objectiu d’aquest taller és assolir les eines per sorprendre als nostres convidats sense necessitar de passar-nos hores i hores a la cuina.

CUINA INFANTIL


Curs per als petits xefs de la casa on aprendran a elaborar grans plats.

PASTISSERIA

XOCOLATES


6, 13, 20 i 27 de novembre

 

GALETES NADALENQUES


4, 11 i 18 de desembre

Aprendras a decorar galetes i altres delícies utilitzant xocolata, fondant i royal icing.

PASTISSOS DE DIUMENGE


5, 12, 19 i 26 de febrer
En aquest taller aprendrem a elaborar-ne quatre de bàsics que ens obriran les portes a un gran nombre de possibilitats.