22/10/2015

Cuina i pastisseria

L'àrea de Cuina i Pastisseria proposa tallers mensuals amb la voluntat d'adaptar-se als interessos de l'ampli ventall de persones interessades a millorar les seves competències culinàries.

Són cursos destinats a l'aprenentatge de diferents tècniques de cuina i pastisseria, però també per aprofundir en el coneixement de la nutrició, la dietètica, l'alimentació i la gastronomia.

CUINA

TAPES I APERITIUS


4, 11, 18 i 25 d'octubre
Aprendràs a elaborar tapes clàssiques i tradicionals, però també les dels restaurants i bars més moderns i de moda que han canviat tendències.

ARROSSOS I RISOTTOS


8, 15, 22 i 29 de novembre
Diferents tècniques i maneres de cuinar saboroses receptes realitzades amb aquest ingredient bàsic i tan present en la nostra cultura.

CUINA VEGETARIANA


10, 17, 24 i 31 de gener
Aprendràs a elaborar plats 100% vegetals, originals i sans amb aliments frescos i de mercat.

FORMATGES I IOGURTS


7, 14 i 21 de març
En aquest taller prendràs a elaborar diversos derivats de la llet, com formatges variats i iogurts de més d'un sabor.

COQUES I PANS


4, 11, 18 i 25 d'abril
Elaborarem diferents tipus de coques salades, de pans i derivats (massa de pizza, foccacia...).

CUINA PER A CONVIDATS


2, 9, 16, 23 i 30 de maig
L’objectiu d’aquest taller és assolir les eines per sorprendre als nostres convidats sense necessitar de passar-nos hores i hores a la cuina.

CUINA INFANTIL


Curs per als petits xefs de la casa on aprendran a elaborar grans plats.

PASTISSERIA

GALETES NADALENQUES


13 i 20 de desembre

PASTISSOS FONDANT


7, 14, 21 i 28 de febrer