04/03/2017

10è Diàleg d’art amb Francesca Llopis

Francesca LlopisLa inauguració de l’Exposició i Diàleg d’Art amb Francesca Llopis va tenir lloc el dissabte 4 de març 2017. Es va inaugurar l’exposició d’obra de Francesca Llopis, i alhora, va tenit lloc el Diàleg d’Art amb la pintora, que va crear el cartell de temporada de La Passió.
L’acte s’ha desenvolupat gràcies a Sam Carrique, president de La Passió i Mercè Segura, directora de l’Escola Municipal d’Arts i Oficis. Les dues entitats han organitzat conjuntament l’esdeveniment a l’Espai d’Art de La Passió d’Olesa de Montserrat.

El fet de posar en un mateix espai l’Exposició i Diàleg d’Art amb Francesca Llopis va permetre als assistents tenir una visió més àmplia de la trajectòria i obra de l’artista, i poder intercanviar amb ella impressions si va ser del seu interès.

L’acte s’ha estructurat en tres parts. En la primera, Albert Galceran, periodista cultural i membre del consell directiu de La Passió, ha fet una presentació de la trajectòria de l’artista. A continuació, la historiadora Luz Muñoz, Curadora d’Espai 10: Laboratori de les Arts Contemporànies, ha establert una conversa amb Francesca Llopis en la que han comentat l’obra tan a nivell expressiu i interpretatiu, com tècnic. I ha finalitzat amb preguntes dels assistents a l’acte, que ja en la posterior visita a l’exposició i a tall individual han pogut conversar amb la pintora.

Si voleu saber més de l’artista Francesca Llopis, visiteu la seva web: www.francescallopis.com

Fotografies del 10è Diàleg d’Art amb Francesca Llopis

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies