28/06/2018

11è Diàleg d’art amb Sílvia Gubern

silvia gubernLa inauguració de l’Exposició i Diàleg d’Art amb Sílvia Gubern va tenir lloc el dissabte 3 de març 2018. Es va inaugurar l’exposició d’obra de Sílvia Gubern, i alhora, va tenit lloc el Diàleg d’Art amb la pintora, que va crear el cartell de temporada de La Passió.
L’acte s’ha desenvolupat gràcies a Sam Carrique, president de La Passió i Mercè Segura, directora de l’Escola Municipal d’Arts i Oficis. Les dues entitats han organitzat conjuntament l’esdeveniment a l’Espai d’Art de La Passió d’Olesa de Montserrat.

El fet de posar en un mateix espai l’Exposició i Diàleg d’Art amb Sílvia Gubern va permetre als assistents tenir una visió més àmplia de la trajectòria i obra de l’artista, i poder intercanviar amb ella impressions si va ser del seu interès.

L’acte s’ha estructurat en tres parts. En la primera, Mercè Segura i Sam Carrique, han fet una presentació de la trajectòria de l’artista. A continuació, Josep Montoya ha establert una conversa amb Silvia Gubern en la que han comentat l’obra tan a nivell expressiu i interpretatiu, com tècnic. I ha finalitzat amb preguntes dels assistents a l’acte, que ja en la posterior visita a l’exposició i a tall individual han pogut conversar amb la pintora.

Fotografies del 11è Diàleg d’Art amb Sílvia Gubern

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies