04/12/2009

2n Diàleg d’Art amb JOSEP CANALS

dialeg d'art josep canalsDiàleg d’ Art amb Josep Canals, galerista i fundador de la Canals Galeria d’Art de Sant Cugat del Vallès, ha estat la persona convidada per parlar d’art contemporani arrel de l’exposició XVI Biennal d’Art Contemporani Català que es pot veure a l’Espai d’Art de La Passió d’Olesa de Montserrat del 4 d’abril al 3 de maig del 2009. Aquesta és la segona vegada que l’Escola Municipal d’Arts i Oficis i l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat ofereixen un espai per “parlar d’Art”.

L’acte, que es va du a terme a l’Auditori de la Casa de Cultura, fou presentat per Pere Grimau, professor de fotografia de la facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, qui presentà a Josep Canals, fundador de la Biennal d’Art Contemporani Català i promotor d’aquesta exposició única a Europa per les seves característiques.

Aquesta mostra, que es pot veure a l’espai d’Art de La Passió, recull algunes de les tendències plàstiques més representatives de l’art català del moment actual, i conduí el diàleg vers dos interessos per part dels participants. D’una banda el paper de les galeries i els marxants d’art, i de l’altra la definició d’art contemporani i com determinar quan una obra té valor o no té cap interès.

 

Aqui us deixem la invitació a l’esdeveniment:

dialeg_art_cartell_josep_canals