12/05/2016

9è Diàleg d’art amb Francesc Arumí

Francesc ArumíLa inauguració de l’Exposició i Diàleg d’Art amb Francesc Arumí va tenir lloc el dissabte 1 d’abril 2016. Es va inaugurar l’exposició d’obra de Francesc Arumí, i alhora, va tenit lloc el Diàleg d’Art amb el pintor, que va crear el cartell de temporada de La Passió.
L’acte va estar presentat per Sam Carrique, president de La Passió i Mercè Segura, directora de l’Escola Municipal d’Arts i Oficis. Les dues entitats van organitzar conjuntament l’esdeveniment a l’Espai d’Art de La Passió d’Olesa de Montserrat.

El fet de posar en un mateix espai l’Exposició i Diàleg d’Art amb Francesc Arumí va permetre als assistents tenir una visió més àmplia de la trajectòria i obra de l’artista, i poder intercanviar amb ell impressions si va ser del seu interès.

L’acte es va estructur en tres parts. En la primera, Mercè Segura va fer una presentació de la trajectòria de l’artista. A continuació el pintor olesà i professor de Belles Arts Pep Montoya van establir una conversa amb Francesc Arumí en la que van comentat l’obra tan a nivell expressiu i interpretatiu, com tècnic. I l’acte va finalitzat amb preguntes dels assistents a l’acte, que ja en la posterior visita a l’exposició i a tall individual van conversar amb el pintor.

Si voleu saber més de l’artista, visiteu la seva web: www.francescarumi.com

Fotografies del 9è Diàleg d’Art amb Francesc Arumí