25/02/2016

1er Concurs de Fotografia Digital

El 1er Concurs de Fotografia Digital neix de l’interès de la Fundació en proposar activitats culturals que apropin els infants i joves a l’art.

La disponibilitat que tenen els joves de fer fotografies és cada vegada més habitual i comú dins les seves rutines. El fet que la majoria de mòbils portin incorporada una càmera els dona la possibilitat de captar en qualsevol moment una imatge. Aprofitant doncs aquesta situació, ens va semblar interessant fer un proposta que els portés a mirar les coses amb uns altres ulls, i intentar despertar en ells l’interès per fixar-se en el seu entorn. Observar, explorar i percebre, desenvolupant capacitats de reconeixement visual.

Amb aquest interès es va organitzar el Primer Concurs Escolar de Fotografia adreçat a joves de secundària. El tema del concurs que s’escollí fou: EL MERCAT.

La participació va ser molt baixa, amb un total de 26 obres presentades, però esperem que en futures edicions s’incrementi.

El lliurament de premis es realitzà el 27 de maig en l’acte a l’Auditori de la Casa de Cultura, on també es lliuraren els premis del 11è Concurs de Dibuix Escolar.

Els primers premis van consistir en una càmera de fotografia digital gentilesa de Foto Tort, i els segons premis un llapis de memòria USB de 8GB, gentilesa d’Encoplesa. A banda, tots els guanyadors varen ser obsequiats amb una matrícula gratuïta a la Fundació Escola municipal d’Arts i Oficis pel curs 2011-12.

Premiats 1er Concurs de Fotografia Digital

GRUP A GRUP B GRUP C
1er Premi: Gerard Pallarès 1er Premi: Julia Campmany 1er Premi: Desert per manca d’originals
2n Premi: Tania Sànchez 2n Premi: Marc Bové 2n Premi: Desert per manca d’originals

Recull fotogràfic del 1er Concurs de Fotografia Digital