25/02/2016

3er Concurs de Fotografia Digital

El 3er Concurs de Fotografia Digital está dirigit als joves d’Olesa de Montserrat. El fet que la majoria de mòbils portin incorporada una càmera els dona la possibilitat de captar en qualsevol moment una imatge.

La disponibilitat que tenen els joves de fer fotografies és cada vegada més habitual i comú dins les seves rutines.

Aquest any, el tema escollit fou PERFILS D’OLESA.

Els grups que es formen son els següents:

  • Grup A: 1r i 2n d’ESO
  • Grup B: 3r i 4t d’ESO
  • Grup C: 1r i 2n de Batxillerat

Cada concursant pot presentar una sola obra original de mides 13 x 18 cm en paper fotogràfic.

El lliurament de premis es realitzà el 24 de maig en l’acte a l’Auditori de la Casa de Cultura, on també es lliuraren els premis del 13è Concurs de Dibuix Escolar.

Els primers premis van consistir en una càmera de fotografia digital gentilesa de Foto Tort, i els segons premis un llapis de memòria USB de 8GB, gentilesa d’Encoplesa. A banda, tots els guanyadors varen ser obsequiats amb una matrícula gratuïta a la Fundació Escola municipal d’Arts i Oficis pel curs 2013-14.

Les obres es van elaborar a les escoles durant el mes d’abril i maig i, la data límit d’entrega a la Fundació fou el 15 de maig. El veredicte s’efectuà en secret el dia 17 de maig i, el lliurament de premis es realitzà el 24 de maig en un acte a l’Auditori de la Casa de Cultura.

Les obres presentades seran exposades del 24 de maig al 10 de juny a la sala 2 de la Casa de Cultura. L’horari de visita de dillus a dissabte de 10.00 a 13.00 h i de 17.00 a 21.00 h; diumenges i festius de 12.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h.

Les obres podran ser recollides acabada l’exposició a la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis abans del 30 de setembre de 2013.

 

Premiats 3er Concurs de Fotografia Digital

GRUP A

Guanyadors
Finalistes

GRUP B

Guanyadors
Finalistes

GRUP C

*Aquest any no hi han premis en el Grup C per falta d’originals, en conseqüencia tampoc hi ha finalistes.

Recull fotogràfic del 3er Concurs de Fotografia Digital