25/02/2016

4rt Concurs de Fotografia Digital

El 4rt Concurs de Fotografia Digital está basat en la disponibilitat que tenen els joves de fer fotografies és cada vegada més habitual i comú dins les seves rutines. El fet que la majoria de mòbils portin incorporada una càmera els dona la possibilitat de captar en qualsevol moment una imatge.

Aquest any, el tema escollit fou ENTORN RURAL D’OLESA.

Els grups que es formen son els següents:

  • Grup A: 1r i 2n d’ESO
  • Grup B: 3r i 4t d’ESO
  • Grup C: 1r i 2n de Batxillerat

Cada concursant pot presentar una sola obra original de mides 15 x 21 cm en paper fotogràfic.

El lliurament de premis es realitzà el 31 de maig en l’acte a l’Auditori de la Casa de Cultura, on també es lliuraren els premis del 14è Concurs de Dibuix Escolar.

Els primers premis van consistir en una càmera de fotografia digital gentilesa de Foto Tort, i els segons premis un llapis de memòria USB de 8GB, gentilesa d’Encoplesa. A banda, tots els guanyadors varen ser obsequiats amb una matrícula gratuïta a la Fundació Escola municipal d’Arts i Oficis pel curs 2013-14.

Les obres es van elaborar a les escoles durant el mes d’abril i maig i, la data límit d’entrega a la Fundació fou 28 al 30 d’abril. El veredicte s’efectuà en secret el dia 16 de maig.

Les obres presentades seran exposades del 23 de maig al 10 de juny a la sala 2 de la Casa de Cultura.

L’horari de visita de dillus a dissabte de 10.00 a 13.00 h i de 17.00 a 21.00 h i, els diumenges i festius de 12.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h.

Les obres podran ser recollides acabada l’exposició a la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis abans del 30 de setembre de 2014.

Premiats 4rt Concurs de Fotografia Digital

Grup A

Guanyadors
Finalistes

Grup B

Guanyadors
Finalistes

Grup C

Guanyadors
Finalistes

Recull de fotografies de l’acte

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies