18/02/2016

5è Concurs de Fotografia Digital

El 5è Concurs de Fotografia Digital es basa en la disponibilitat que tenen els joves de fer fotografies és cada vegada més habitual i comú dins les seves rutines. El fet que la majoria de mòbils portin incorporada una càmera els dona la possibilitat de captar en qualsevol moment una imatge.

Aquest any, el tema escollit fou “Mirades“.

Els grups que es formen son els següents:
Grup A: 1r i 2n d’ESO
Grup B: 3r i 4t d’ESO
Grup C: 1r i 2n de Batxillerat

Cada concursant podia presentar una sola obra original de mides 15x21cm en paper fotogràfic.

Cal destacar que aquest any ha sigut el de més participació en contraposició a les edicions anteriors i, que la qualitat de les imatges ha sigut molt elevada. Per aquest motiu, el jurat va haver de donar més premis dels habituals en la categoria A i C.

El lliurament de premis del 5è Concurs de Fotografia Digital es realitzà el 29 de maig en l’acte a l’Auditori de la Casa de Cultura, on també es lliuraren els premis del 15è Concurs de Dibuix i Pintura.

Els primers premis van consistir en una càmera de fotografia digital gentilesa de Foto Tort, i els segons premis un llapis de memòria USB de 8GB, gentilesa d’Encoplesa. A banda, tots els guanyadors varen ser obsequiats amb una matrícula gratuïta a la Fundació Escola municipal d’Arts i Oficis pel curs 2015-16.

Les obres es van elaborar a les escoles durant el mes d’abril i, la data límit d’entrega a la Fundació fou 4 al 8 de maig.

El veredicte s’efectuà en secret el dia 22 de maig.

Les obres presentades seran exposades del 29 de maig al 16 de juny a la sala 2 de la Casa de Cultura. L’horari de visita de dillus a dissabte de 10.00 a 13.00 h i de 17.00 a 21.00 h i, els diumenges i festius de 12.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h.

Les obres podran ser recollides acabada l’exposició a la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis abans del 30 de setembre de 2015.

Premiats 5è Concurs de Fotografia Digital

GRUP A

Premiats
Finalistes

GRUP B

Premiats
Finalistes

GRUP C

Premiats
Finalistes

Recull de fotografies de l’acte

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies