20/10/2023

Taller Reixeta


TALLER
DE REIXETA

Benvingut al nostre exclusiu curs de restauració de mobles de reixeta, una oportunitat única per aprendre una tècnica artesanal fascinant i reviure l’època daurada del “cannage”. Imagina’t transformant les teves cadires antigues en autèntiques peces d’art, donant-los una nova vida i significat.

Calendari

8, 15, 22 i 29
de Novembre

de 10:00h a 12:00h

Lloc

Escola d'Arts i Oficis
Parc Municipal, s/n, 08640 Olesa de Montserrat

preu

Taller de 4 dies
Material inclòs
80€

Explora la tradició amb un mestre de l'artesania: Vador de Cal Boter

Aquest taller estarà conduït per un dels pocs mestres artesans de la tècnica de la reixeta a Catalunya.  En Vador de Cal Boter, amb una pila d’anys d’experiència a sobre, ens compartirà els secrets, trucs i les tècniques que han passat de generació en generació. És la teva oportunitat d’aprendre directament d’un expert, amb totes les eines i materials proporcionats.

No deixis escapar aquesta oportunitat única!

Restaura les teves pròpies cadires i converteix-te en un artista del cannage. Les places són limitades, així que actua ràpid i apunta’t ara. Transforma la teva passió per l’art i la història en una obra tangible de bellesa i funcionalitat.

Per què apuntar-s'hi?

  • Transforma les teves Peces: Dona nova vida a les teves cadires antigues, convertint-les en autèntiques obres d'art que reflecteixen el teu estil.
  • Aprèn de l'Expert: Amb un mestre de l'art que manté viva aquesta tradició a Catalunya.
  • Connecta amb la Història: submergeix-te en la història fascinant del cannage i descobreix com aquesta tècnica ha influït en dissenys de mobiliari que encara conservem.
Apunta't ara

"La reixeta o "cannage", una tècnica mil·lenària que torna a estar de moda"

El “Cannage” o tècnica de la reixeta, és més que artesania; és una tradició que es remunta a segles enrere. Originari de l’Antic Egipte, aquesta forma artística va arribar a Espanya en una època rica en creativitat i innovació. Al segle XIX, el “cannage” va experimentar un ressorgiment espectacular, arribant als tallers dels mestres artesans de Catalunya.

Durant aquesta època, es van crear icones del disseny com la cadira “Cesca” de Marcel Breuer i la cadira Thonet, que incorporaven el “cannage” amb elegància i estil. Aquestes peces han perdurat en el temps, i ara tens l’oportunitat de connectar amb aquesta història rica i duradora a través del nostre curs exclusiu.

Reserva la teva plaça per al taller de Reixeta