02/05/2020

Laberint amb palletes

laberint de palletes

El laberint amb palletes és d'allò més fàcil de fer i ens tindrà entretinguts una bona estona. Amb aquesta activitat reutilitzarem materials que d'altra manera tiraríem a les escombraries, com una caixa de sabates o les palletes de colors. Amb elles podem fer junts aquest laberint que ens servirà per jugar un clàssic de la nostra infància. Comencem?

Materials

  • Tapa de caixa de sabates o similar
  • Palletes
  • Cola blanca
  • Cola de barra
  • Llapis
  • Tisores
  • Bola

Passos a seguir

0. OPCIONAL: Forrem la tapa amb papers de colors o la pintem amb pintura.

1. Marquem el recorregut a la base de la tapa. Pensem que ha d'anar del punt A al punt B, això vol dir que la bola ha de poder fer aquest recorregut. Per aquest motiu serà el primer que farem i, després, podem posar-hi trampes als voltants.

2. Tallem les palletes a mida segons el que ja tenim marcat a la capsa i les anem enganxant al seu lloc amb cola blanca.

3. Marquem el punt de sortida i arribada. Podem posar-hi un paper pintat amb les paraules sortida/arribada, start/finish, fletxes que ho indiquin o, fins i tot, fer un forat per la sortida. També podem posar estrelles o gomets dins del laberint que ens donaran més punts si hi passem durant el recorregut.

4. Quan estigui tot sec comprovem que el laberint amb palletes funciona! És tot un repte, aconseguireu completar el circuit?

5. T'ha agradat? Ho volem veure! Diga'ls-hi als teus pares que ho publiquin a Instagram i etiquetin a @artsioficis i amb el hashtag #artsioficiscasa, d'aquesta manera la teva obra podrà ser vista per un públic molt més gran.

Exemples de Laberint de palletes

laberint
laberint de palletes
laberint de palletes
laberint de palletes