06/11/2015

Pans i coques

Coques i pans

Presentació i Objectius

Al curs Pans i coques ens introduirem en del món de les coques salades més característiques de la cuina tradicional catalana, les coques de recapte, que ofereixen un ampli ventall de possibilitats.

Elaborarem diferents tipus de pans i derivats, alhora que aprenem les propietats de les diferents farines, les seves característiques i usos.

I acabarem amb les coques dolces, una llaminadura apta per tots els paladars.

Sessió 1. Coques salades
Sessió 2. Pans i focaccies
Sessió 3. Coques de brioix
Sessió 4. Coques de forner

Destinataris

Interessats/des en millorar les seves competències culinàries i aprofundir en el coneixement de la nutrició, la dietètica, l’alimentació i la gastronomia.

Professor

A determinar

Horari

8, 15, 22 i 29 de març 2022
Dimarts de 19.00 a 21.00h

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies