26/07/2016

Formatges i iogurts

cuina formatges iogurts

Presentació i Objectius

En aquest taller de Formatges i Iogurts, aprendràs a elaborar diferents derivats de la llet, utilitzant diferents tipus de llet.

Es realitzaran diferents formatges: frescos i curats o madurs, aplicant diferents tècniques de curació, quall i ferment.

En el cas dels iogurts, un producte làctic obtingut mitjançant la fermentació bacteriana de la llet, se’n realitzaran diversos tipus com poden ser el búlgar o el kefir. També s’aprendrà a fer-ne de sabors amb fruita, vainilla, xocolata i altres saboritzants.

Destinataris

Interessats/des en millorar les seves competències culinàries i aprofundir en el coneixement de la nutrició, la dietètica, l’alimentació i la gastronomia.

Professorat

Marc Grau

Horari

7, 14 i 21 de març de 2018

19.00 a 21.00h

Formatges i iogurts Formatges i iogurts Formatges i iogurts

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies