26/07/2016

Pastisseria salada

pastisseria salada

Presentació i Objectius

En aquest taller de Pastisseria salada, elaborarem peçes individuals i petites delícies per sorpendre en qualssevol ocasió. Aprendrem a elaborar peces amb pasta de full i amb masses fermentades farem quiches i canapès per als pica-pica i aperitius.

Destinataris

Interessats/des en millorar les seves competències culinàries i aprofundir en el coneixement de la nutrició, la dietètica, l’alimentació i la gastronomia.

Professorat

Gregori Caldito

Horari

1, 8, 15 i 22 de febrer de 2017

19.00 a 21.00h

Pastisseria salada Pastisseria salada Pastisseria salada

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies