07/07/2017

Pastissos fondant

Presentació

Curs d’elaboració i decoració de pastissos fondant on aprendrem pas a pas a realitzar pastissos decorats amb aquesta tècnica. També s’elaboraran diferents elements decoratius i, finalment, l’alumne es podrà emportar un pastís acabat a casa.

Objectius

1a sessió. PA DE PESSIC

– Explicació tipus pa de pessic addients per pastís fondant

– Elaboració pa de pessic que farem servir per a la tarta

– Explicació altres receptes

– Tast pa de pessic

2a sessió.  FARCITS

– Elaboració de “ganache” de xocolata

– Elaboració “lemon curd”

– Elaboració “buttercreame”

– Tast farcits

– Elaboració almíbar

3ª sessió.  “GANACHEAR”  PASTÍS I DECORACIONS EN FONDANT

– Explicació i mostra com es farceix i “ganachea” el pastís

– Explicació conceptes bàsics tractament fondant

– Explicació eines més habituals

– Explicació com utilitzar els motlles i talladors

– Elaboració decoracions amb tallador

– Elaboració rosa senzilla

4ª sessió.  ELABORACIÓ PASTÍS

Els alumnes portaran un pa de pessic fet a casa.

– Es tallarà el pa de pessic, es farcirà i ganacherà

– Explicació i mostra de com tenyir fondant i estirar-lo

– Explicació i mostra de com es cobreix pastís

– Cada alumne decorarà pastís amb les peces fetes el 3r dia

Destinataris

Per als amants de la rebosteria i curiosos per aprendre a treballar aquesta tècnica.

Professorat

Anna Casado

Horari

7, 14, 21 i 28 de febrer de 2018

De 19.00 a 21.00h

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies