
Presentació
Curs d’elaboració i decoració de pastissos fondant on aprendrem pas a pas a realitzar pastissos decorats amb aquesta tècnica. També s’elaboraran diferents elements decoratius i, finalment, l’alumne es podrà emportar un pastís acabat a casa.
Objectius
1a sessió. PA DE PESSIC
– Explicació tipus pa de pessic addients per pastís fondant
– Elaboració pa de pessic que farem servir per a la tarta
– Explicació altres receptes
– Tast pa de pessic
2a sessió. FARCITS
– Elaboració de “ganache” de xocolata
– Elaboració “lemon curd”
– Elaboració “buttercreame”
– Tast farcits
– Elaboració almíbar
3ª sessió. “GANACHEAR” PASTÍS I DECORACIONS EN FONDANT
– Explicació i mostra com es farceix i “ganachea” el pastís
– Explicació conceptes bàsics tractament fondant
– Explicació eines més habituals
– Explicació com utilitzar els motlles i talladors
– Elaboració decoracions amb tallador
– Elaboració rosa senzilla
4ª sessió. ELABORACIÓ PASTÍS
Els alumnes portaran un pa de pessic fet a casa.
– Es tallarà el pa de pessic, es farcirà i ganacherà
– Explicació i mostra de com tenyir fondant i estirar-lo
– Explicació i mostra de com es cobreix pastís
– Cada alumne decorarà pastís amb les peces fetes el 3r dia
Destinataris
Per als amants de la rebosteria i curiosos per aprendre a treballar aquesta tècnica.
Professorat
Anna Casado
Horari
7, 14, 21 i 28 de febrer de 2018
De 19.00 a 21.00h
![]() |
![]() |
![]() |