06/11/2015

Petits fours

Curs pastisseria Petits fours

Presentació i Objectius

Els Petits fours són peces dissenyades i cuinades expressament en funció de la seva petita mida. La decoració i la presentació és molt cuidada i depenen de la imaginació i creativitat del pastisser que els elabora.

En aquest taller aprendrem a fer diferents pastes bàsiques: full, brioix, lionesa i tè; en farem Petits fours variats i es donaran suggerències per a altres creacions. També ens lleparem els dits fent Petits fours de xocolata; i aprofitarem que s’acosta Nadal per fer Petits fours de torró de crema cremada.

Destinataris

Interessats/des en millorar les seves competències culinàries i aprofundir en el coneixement de la nutrició, la dietètica, l’alimentació i la gastronomia.

Professorat

Gregori Caldito

Horari

7, 14 i 21 de desembre de 2016

19.00 a 21.00h

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies