26/07/2018

Pintxos bascos

Presentació i Objectius

Els pintxos són aperitius de la mida d’una queixalada que es serveixen en bars i tavernes del País Basc. Les opcions que ofereixen són infinites. Des de combinacions tradicionals i senzilles, fins a elaboracions sofisticades d’alta cuina. I són una temptació irresistible.

En el curs Pintxos bascos farem un recorregut per aquesta diversitat, coneixerem pintxos que han guanyat certàmens culinaris i aprendrem a crear-ne de nous amb els sabors i textures que més ens agraden.

Destinataris

Interessats/des en millorar les seves competències culinàries i aprofundir en el coneixement de la nutrició, la dietètica, l’alimentació i la gastronomia.

Professorat

Marc Grau

Horari

2, 9, 16 i 23 d’octubre de 2018

19.00 a 21.00h

pintxos bascos pintxos bascos pintxos bascos

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies