22/10/2015

Art i Artesanies

art i artesanies

Un ampli ventall de possibilitat perquè descobreixis l’artista que portes dins. Tots els cursos tenen en comú el fonament de la creativitat i l’expressió artística de l’individu per tal de fer-lo crèixer com a artista i com a persona.

ART INFANTIL

Els tallers d’Art infantil són cursos on es proposen diferents projectes enfocats a desenvolupar la capacitat d’observació i d’experimentació amb diferents materials i tècniques artístiques, potenciant l’expessió d’idees i sentiments, tot desenvolupant la capacitat d’interpretació del món i la societat que ens envolta.

S’ofereixen diversos grups amb la finalitat d’adaptar els continguts i les estratègies pedagògiques a diferents edats.

TALLER D'ART - GAUDIM!


Es proposen diferents projectes enfocats a gaudir de les activitats plàstiques partint de la creativitat de la primera infància.

TALLER D'ART - EXPERIMENTEM!


Es pretén desenvolupar la capacitat d’observació i d’experimentació amb diferents materials i tècniques artístiques.

TALLER D'ART - EXPRESSEM!


Potenciar l’expressió d’idees i sentiments, desenvolupant la capacitat creativa i la capacitat d’interpretació del món i la societat que ens envolta.

TALLER D'ART - CREEM!


Es desenvoluparan diferents tècniques de dibuix artístic, tècniques pictòriques, volum i introducció a l’edició d’imatge.

PINTURA INFANTIL


Taller on s'aprendrán diferents tècniques pictòriques per realitzar projectes personals.

ART PER A JOVES I ADULTS

Varietat de tallers per disfrutar i aprendre totes les disciplines que tenen relació amb l’art, de maneres totalment diferents.

DIBUIX ARTÍSTIC, TOT UN MÓN


Donar a coneixer diferents recursos i tècniques de dibuix: llapis, grfit, sanguina, tècniques seques i tècniques humides.

STOP MOTION


Aprendràs a treure el màxim profit de la tècnica d'Stop Motion de forma pràctica i divertida

PINTURA


Es donaran a conèixer diferents tècniques pictòriques i s'aprofundirá en la composició i l'el·laboració d'obres pròpies.

FOTOGRAFIA


Saber fer bones fotografies va molt més enllà que enquadrar i prémer "un botó". En aquest curs veurem els elements necessaris perquè una fotografia sigui com nosaltres volem.

CÒMIC


Aprendràs des de zero les tècniques per dibuixar personatges de còmic i a crear una narració gràfica des de la idea al dibuix final.

TECNOART


Descobreix la nova realitat de la creativitat en el món digital i la seva repercussió en el procés creatiu

SERIGRAFIA


Gaudiràs aprenent de principi a fi la tècnica de la serigrafia i estamparás teu propi disseny en paper i tela.

ARTESANIA

L’objectiu dels cursos d’artesania és desenvolupar un treball personal, sigui creant peces o recuperant la vida d’altres.

JOIERIA


Introduir les tècniques bàsiques de joieria, amb la finalitat que cada persona pugui adquirir la destresa necessària per dissenyar i crear les seves pròpies joies.

RESTAURACIÓ DEL MOBLE


Aprendre les tècniques de restauració i aplicar-les a mobles que estiguin desgastats pel pas del temps per dotar-los d'una nova vida.

RESTAURACIÓ LLIBRES


Aprendràs les tècniques i ús de materials per reparar i recuperar els teus llibres

COSTURA BÀSICA


El curs combina la teoria amb la pràctica, on es guanyarà destresa amb la màquina de cosir alhora que podrem crear peces.

RECICLATGE TÈXTIL


Transforma de forma original roba i estris quotidians reciclables en desús per convertir-los en objectes nous aprofitables.

ART TÈXTIL - PATCHWORK


S’aprendràn diferents tècniques per elaborar peces i decorar amb una idea tradicional i alhora innovadora de la costura.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies