22/10/2015

Art i Artesanies

art i artesanies

Un ampli ventall de possibilitat perquè descobreixis l’artista que portes dins. Tots els cursos tenen en comú el fonament de la creativitat i l’expressió artística de l’individu per tal de fer-lo crèixer com a artista i com a persona.

ART INFANTIL

Els tallers d’Art infantil són cursos on es proposen diferents projectes enfocats a desenvolupar la capacitat d’observació i d’experimentació amb diferents materials i tècniques artístiques, potenciant l’expessió d’idees i sentiments, tot desenvolupant la capacitat d’interpretació del món i la societat que ens envolta.

S’ofereixen diversos grups amb la finalitat d’adaptar els continguts i les estratègies pedagògiques a diferents edats.

TALLER D'ART - GAUDIM!


Es proposen diferents projectes enfocats a gaudir de les activitats plàstiques partint de la creativitat de la primera infància.

TALLER D'ART - EXPERIMENTEM!


Es pretén desenvolupar la capacitat d’observació i d’experimentació amb diferents materials i tècniques artístiques.

TALLER D'ART - EXPRESSEM!


Potenciar l’expressió d’idees i sentiments, desenvolupant la capacitat creativa i la capacitat d’interpretació del món i la societat que ens envolta.

TALLER D'ART - CREEM!


Es desenvoluparan diferents tècniques de dibuix artístic, tècniques pictòriques, volum i introducció a l’edició d’imatge.

PINTURA INFANTIL


Taller on s'aprendrán diferents tècniques pictòriques per realitzar projectes personals.

ART PER A JOVES I ADULTS

Varietat de tallers per disfrutar i aprendre totes les disciplines que tenen relació amb l’art, de maneres totalment diferents.

FOTOGRAFIA


Saber fer bones fotografies va molt més enllà que enquadrar i prémer "un botó". En aquest curs veurem els elements necessaris perquè una fotografia sigui com nosaltres volem.

ESCULTURA 2.0


És un taller que vol tractar un tema clàssic, el modelatge amb cartró, unint-lo amb les noves tecnologies de programari tridimensional.

TÈCNIQUES DE PINTURA


Seguint un itinerari formatiu, es donarà a conèixer i s’experimentarà amb diferents recursos i tècniques de pintura.

DIBUIX ARTÍSTIC, TOT UN MÓN


Donar a coneixer diferents recursos i tècniques de dibuix: llapis, grfit, sanguina, tècniques seques i tècniques humides.

PINTURA


Es donaran a conèixer diferents tècniques pictòriques i s'aprofundirá en la composició i l'el·laboració d'obres pròpies.

ARTESANIA

L’objectiu dels cursos d’artesania és desenvolupar un treball personal, sigui creant peces o recuperant la vida d’altres.

JOIERIA


Introduir les tècniques bàsiques de joieria, amb la finalitat que cada persona pugui adquirir la destresa necessària per dissenyar i crear les seves pròpies joies.

RESTAURACIÓ DEL MOBLE


Aprendre les tècniques de restauració i aplicar-les a mobles que estiguin desgastats pel pas del temps per dotar-los d'una nova vida.

COSTURA BÀSICA


El curs combina la teoria amb la pràctica, on es guanyarà destresa amb la màquina de cosir alhora que podrem crear peces.

ART TÈXTIL - PATCHWORK


S’aprendràn diferents tècniques per elaborar peces i decorar amb una idea tradicional i alhora innovadora de la costura.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies