22/10/2015

Art i Artesanies

Un ampli ventall de possibilitat perquè descobreixis l’artista que portes dins. Tots els cursos tenen en comú el fonament de la creativitat i l’expressió artística de l’individu per tal de fer-lo crèixer com a artista i com a persona.

ART INFANTIL

Els tallers d’Art infantil són cursos on es proposen diferents projectes enfocats a desenvolupar la capacitat d’observació i d’experimentació amb diferents materials i tècniques artístiques, potenciant l’expessió d’idees i sentiments, tot desenvolupant la capacitat d’interpretació del món i la societat que ens envolta.

S’ofereixen diversos grups amb la finalitat d’adaptar els continguts i les estratègies pedagògiques a diferents edats.

TALLER D'ART - GAUDIM!


Diferents projectes enfocats a gaudir de les activitats plàstiques partint de la creativitat de la primera infància.

TALLER D'ART - EXPERIMENTEM!


Es pretén desenvolupar la capacitat d’observació i d’experimentació amb diferents materials i tècniques artístiques.

TALLER D'ART - EXPRESSEM!


Potenciar l’expressió d’idees i sentiments, desenvolupant la capacitat creativa i la capacitat d’interpretació del món i la societat que ens envolta.

TALLER D'ART - CREEM!


Es desenvoluparan diferents tècniques de dibuix artístic, tècniques pictòriques, volum i introducció a l’edició d’imatge.

PINTURA INFANTIL


Taller on s'aprendrán diferents tècniques pictòriques per realitzar projectes personals.

ART PER A JOVES I ADULTS

Varietat de tallers per disfrutar i aprendre totes les disciplines que tenen relació amb l’art, de maneres totalment diferents.

TÈCNIQUES DE PINTURA


S’experimentarà amb diferents recursos i tècniques de pintura: oli, acrílic, tremp, aquarel·la, encàustica, caseïna, tinta xinesa i pintura a l’ou.

DIBUIX ARTÍSTIC, TOT UN MÓN


Donar a coneixer diferents recursos i tècniques de dibuix: llapis, grfit, sanguina, tècniques seques i tècniques humides.

PINTURA


Es donaran a conèixer diferents tècniques pictòriques i s'aprofundirá en la composició i l'el·laboració d'obres pròpies.

ARTESANIA

L’objectiu dels cursos d’artesania és desenvolupar un treball personal, sigui creant peces o recuperant la vida d’altres.

JOIERIA


Introduir les tècniques bàsiques de joieria, amb la finalitat que cada persona pugui adquirir la destresa necessària per dissenyar i crear les seves pròpies joies.

RESTAURACIÓ DEL MOBLE


Aprendre les tècniques de restauració i aplicar-les a mobles que estiguin desgastats pel pas del temps per dotar-los d'una nova vida.

ART TÈXTIL - PATCHWORK


S’aprendràn diferents tècniques per elaborar peces i decorar amb una idea tradicional i alhora innovadora de la costura.

COSTURA BÀSICA


El curs combina la teoria amb la pràctica, on es guanyarà destresa amb la màquina de cosir alhora que podrem crear peces.