24/10/2015

Art Jove +13

art jove

Presentació

A les classes d’Art Jove +13 es proposen diferents projectes enfocats a desenvolupar la capacitat d’observació i d’experimentació amb diferents materials i tècniques artístiques, potenciant l’expressió d’idees i sentiments, tot desenvolupant la capacitat creativa i la capacitat d’interpretació del món i la societat que ens envolta.

Vols fer el teu propi curt? T’encanta imaginar els personatges dels teus còmics? O potser prefereixes la fotografia? Tens ganes d’anar a visitar una exposició o veure com es fa un programa de televisió?

Objectius

L’objectiu d’aquesta aula taller d’art jove és desenvolupar la creativitat a travès de projectes personals d’arts plàstiques i audiovisuals (edició de fotografia, animació multimèdia, tècniques pictòriques, disseny de còmics…).

Es plantejaran diferents projectes entre els quals l’alumne podrà escollir en funció dels seus interessos i motivacions, però també s’acompanyarà i orientarà els joves que estiguin interessants a desenvolupar projectes personals.

Metodologia d’aprenentatge

Cada alumne/a construirà l’aprenentatge a partir de les seves habilitats individuals.

Les classes són actives i dinàmiques, on es fomenta l’experimentació, la creació i la descoberta personal.

Destinataris

Dirigit a aquells que tinguin aptituds i que especialment gaudeixin amb la realització de treballs artístics.

A partir de 13 anys.

Professorat

Carme Margarit

Horari

Dilluns de 17.30 a 19.30h

Curs anual

Voleu veure els nostres treballs? Sigueu amics nostres a Facebook!

www.facebook.com/art.polivalent

Art Jove +13 Art Jove Art Jove

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies