25/10/2015

Dissenya la identitat de la teva empresa

Dissenya la identitat de la teva empresa

Presentació

Els continguts i les activitats del curs Dissenya la identitat de la teva empresa estan dissenyats per a dotar als assistents d’eines i recursos er a desenvolupar la seva capacitat creativa en l’àmbit del disseny gràfic, i oferir els coneixements tècnics per tal de crear la imatge visual d’identitat d’una empresa. El curs es clourà amb el desenvolupament d’un projecte.

Objectius

Conèixer el procès de desenvolupament d’una identitat i aprendre a portar-ho a terme per acabar creant una imatge visual d’una empresa coherent i visualment atraciva.

Saber utilitzar els programes idonis per treballar els projectes gràfics a desenvolupar.

Destinataris

Totes aquelles persones interessades en el disseny gràfic, tinguin o no coneixements i/o experiència que vulguin desenvolupar una identitat d’empresa o conèixer el procès per dur a terme un treball gràfic decent.

Professorat

Ingrid Moragas i Montserrat Farré

Horari

Dues propostes d’horari:

  • Dilluns de 16.00 a 18.00h

3 d’octubre del 2016 al 27 de febrer del 2017

  • Dimecres de 20.00 a 22.00h

5 d’octubre del 2016 al 22 de febrer del 2017

Dissenya la identitat de la teva empresa Dissenya la identitat de la teva empresa Dissenya la identitat de la teva empresa

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies