22/06/2016

Històries captades. Realització cinematogràfica

Presentació

El curs Històries captades. Realització cinematogràfica ha estat ideat per donar a conèixer el món del cine, sobretot, als joves. Un món que molts d’ells no s’imaginen que pugui arribar a ser tant aprop i accessible.

Objectius

L’objectiu del curs de realització cinematogràfica és que els alumnes surtin sabent entendre el llenguatge cinmatogràfic, amb un coneixement àmpli de com funciona la indústria i quines possbilitats tenen per accedir-hi. A més, cada alumne (o grup d’alumnes) haurà realitzat un curmetratge propi i participat en el dels companys.

Metodologia d’aprenentatge

S’ensenyarà als alumnes que el cine és un treball d’equip i, com a tal, cada persona és tant important com qualssevol altre. Un valor molt important tant per si acaben dedicant-se al món del cine com per qualssevol aspecte de la vida.

Temari

El curs està estructurat en tres blocs on s’explicarà, de manera didàctica, els diferents passos per al desenvolupament d’un projecte cinematogràfic.

Aquestes etapes corresponen amb es tres fases de producció d’una pel·lícula:

  • Preproducció

Adquisició dels coneixements per a poder concebre una història i per poderconcebre una història i poder dur-la a terme. Practicarem escrivint històries i seleccionant els millors guions per a la seva filmació.

  • Producció

És durant el rodatge que es recullen els fruits d’una bona preproducció i on rau la necessitat de l’equip. Rotarem els rols de l’equip per tal de que tothom ho aprengui tot.

  • Postproducció

Ja només falta donar forma a la pel·lícula i preparar-la per a ser mostrada. Aprendrem a veure com una mínima modificació durant l’edició pot canviar totalment el missatge.

Destinataris

Joves majors de 15 anys.

Professorat

Adrià Carreras

Horari

Dijous de 19.00 a 21.00h

6 d’octubre de 2016 al 2 de febrer de 2017

realització cinematogràfica realització cinematogràfica realització cinematogràfica

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies