25/10/2015

Restauració del moble

Presentació

Restauració del moble és un curs pensat per aprendre les tècniques de restauració i aplicar-les a mobles que estiguin desgastats pel pas del temps.

Objectius

Taller de restauració de mobles en el qual l’alumne aprendrà a identificar i reconèixer les diferents fustes i estils de la peça que es tracti, valorar-ne l’estat de conservació i dur a terme el procés de conservació i/o restauració complet.

També s’aprendrà a restaurar qualsevol tipus de complement sigui porcellana, pintura, entapissat (senzill), empaperat, daurat…

Temari

  1. Estudi i documentació de la peça, materials, decapatge i fregada, desinfecció biològica, tenyida i acabat de la fusta i a la cera.
  2. Aprofundiment en la tenyida, reposició de petites peçes, aprofundiment en el treball tapaporus, acabat mat.
  3. Envernissat a la monyeca i goma laca, tècniques de repàs i acabats finals, condicions per a la conservació del moble.
  4. Restauració de complements de qualsevol tipus, sigui porcellana, pintura, entapissat (senzill), empaperats, daurats…

Es treballarà partint d’obres que l’alumne vulgui restaurar, o bé l’Escola les proporcionarà.

Destinataris

Aquelles persones a les que els hi agradi recuperar mobles antics per poder-ne fer un nou ús

Horari

GRUP A – Dijous de 10.00 a 12.30h
GRUP B – Dimecres de 18.00 a 20.00h

Restauració del moble restauració del moble

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies