25/10/2015

Restauració del moble

Presentació

Restauració del moble és un curs pensat per aprendre les tècniques de restauració i aplicar-les a mobles que estiguin desgastats pel pas del temps.

Objectius

Taller de restauració de mobles en el qual l’alumne aprendrà a identificar i reconèixer les diferents fustes i estils de la peça que es tracti, valorar-ne l’estat de conservació i dur a terme el procés de conservació i/o restauració complet.

També s’aprendrà a restaurar qualsevol tipus de complement sigui porcellana, pintura, entapissat (senzill), empaperat, daurat…

Temari

  1. Estudi i documentació de la peça, materials, decapatge i fregada, desinfecció biològica, tenyida i acabat de la fusta i a la cera.
  2. Aprofundiment en la tenyida, reposició de petites peçes, aprofundiment en el treball tapaporus, acabat mat.
  3. Envernissat a la monyeca i goma laca, tècniques de repàs i acabats finals, condicions per a la conservació del moble.
  4. Restauració de complements de qualsevol tipus, sigui porcellana, pintura, entapissat (senzill), empaperats, daurats…

Es treballarà partint d’obres que l’alumne vulgui restaurar, o bé l’Escola les proporcionarà.

Destinataris

Aquelles persones a les que els hi agradi recuperar mobles antics per poder-ne fer un nou ús

Professorat

Elfi Bartés

Horari

Dilluns de 17.45 a 19.45h

Dijous de 10.30 a 12.30h

 Restauració del moble  Restauració del moble Restauració del moble

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies