24/10/2015

Taller d’art – Creem

Taller d'art Creem

Presentació

El Taller d’art Creem és una classe d’art pràctica, una classe taller. Una classe activa i dinàmica on la metodologia ve donada per la participació de l’alumnat.

Vols ser un diplomat en imaginació? Vols tenir un doctorat en treballs manuals? Vols tenir un màster en creativitat?

Objectius

Enriquir la capacitat artística dels nois i noies mitjançant el desenvolupament de tres àmbits:

  • Saber mirar per comprendre
  • Saber fer per expressar-se
  • Saber analitzar i reflexionar per construir noves visions

Metodologia d’aprenentatge

Es proposen diferents projectes enfocats a desenvolupar la capacitat d’observació i d’experimentació amb diferents materials i tècniques artístiques, potenciant l’expressió d’idees i sentiments, tot desenvolupant la capacitat creativa i la capacitat d’interpretació del món i la societat que ens envolta.

Es treballarà a partir del desenvolupament de diferents tècniques de dibuix artístic, tècniques pictòriques, volum i introducció a l’edició d’imatge.

Destinataris

Dirigit a aquells nois i noies que tinguin aptituds i que especialment gaudeixin amb la realització de treballs artístics.

De 10 a 12 anys

Professorat

Júlia Figueras

Horari

Dimecres de 17.30 a 19.30h

Curs anual

creem creem

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies