22/10/2015

Cuina i pastisseria

L'àrea de Cuina i Pastisseria proposa tallers mensuals amb la voluntat d'adaptar-se als interessos de l'ampli ventall de persones interessades a millorar les seves competències culinàries.

Són cursos destinats a l'aprenentatge de diferents tècniques de cuina i pastisseria, però també per aprofundir en el coneixement de la nutrició, la dietètica, l'alimentació i la gastronomia.

CUINA

ARROSSOS I ROSITTOS


7, 14, 21 i 28 d’octubre 2020
Diferents tècniques i maneres de cuinar saboroses receptes realitzades amb aquest ingredient bàsic i tan present en la nostra cultura.

LA CUINA DE L’ÀNEC


4, 11, 18 i 25 de novembre 2020
L’ànec és un gran protagonista de la cuina francesa i també de les receptes de la nostra cuina tradicional.

CUINA DE NADAL


2, 9 i 16 de desembre 2020
La integració entre la cuina tradicional i la més innovadora perquè la nostra taula sigui un aparador gastronòmic pels cinc sentits.

CUINAR AMB OUS


20 i 27 de gener 2021
Els ous ens donen moltíssimes més opcions gastronòmiques. Vine a descobrir-les.

CUINA VEGETARIANA


3, 10, 17 i 24 de febrer 2021
Aprendràs a elaborar plats amb vegetals, originals, sans i amb aliments frescos i de mercat.

????


dies
????

FRESC PER MENJAR CRU


7, 14, 21 i 28 d’abril
En totes les cuines del món hi trobem receptes en cru, també a casa nostra. Però hi ha una gran influència de la cuina asiàtica i peruana.

CUINA RÀPIDA PER A CONVIDATS


5, 12, 19 i 26 de maig 2020
L’objectiu d’aquest taller és assolir les eines per sorprendre als nostres convidats sense necessitar de passar-nos hores i hores a la cuina.

CUINA INFANTIL


Curs per als petits xefs de la casa on aprendran a elaborar grans plats.

PASTISSERIA

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies