22/10/2015

Cuina i pastisseria

L'àrea de Cuina i Pastisseria proposa tallers mensuals amb la voluntat d'adaptar-se als interessos de l'ampli ventall de persones interessades a millorar les seves competències culinàries.

Són cursos destinats a l'aprenentatge de diferents tècniques de cuina i pastisseria, però també per aprofundir en el coneixement de la nutrició, la dietètica, l'alimentació i la gastronomia.

CUINA

CUINA DE BOLETS


8, 15, 22 i 29 d'octubre
Rovellons, llenegues, rossinyols, trompetes negres, fredolics, camagrocs…

CUINA DE NADAL


3, 10 i 17 de desembre
Són festes en les que volem fer lluir la nostra taula, i en especial els nostres plats.

CUINA VEGETARIANA


14, 21 i 28 de gener
Aprendràs a elaborar plats vegetals, originals i sans amb aliments frescos i de mercat.

DEL MAR A LA TAULA


3, 10, 17 i 24 de març
Veurem diferents tècniques de cocció, acompanyaments, salses i presentació.

CUINA AMB OUS


21 i 28 d'abril
Els ous ens donen moltíssimes més opcions gastronòmiques de les que coneixem. Vine a descobrir-les.

CUINA RÀPIDA PER A CONVIDATS


5, 12, 19 i 26 de maig
L’objectiu d’aquest taller és assolir les eines per sorprendre als nostres convidats sense necessitar de passar-nos hores i hores a la cuina.

CUINA INFANTIL


Curs per als petits xefs de la casa on aprendran a elaborar grans plats.

PASTISSERIA

XOCOLATES


5, 12, 19 i 26 de novembre
Farem emmotllats, capsulats, xocolates amb diferents textures i un deliciós pastís de xocolata.

COQUES I PANS


4, 11, 18 i 25 de febrer
Ens introduirem en del món dels pans i les coques salades més característiques de la cuina tradicional catalana.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies