22/10/2015

Cuina i pastisseria

L'àrea de Cuina i Pastisseria proposa tallers mensuals amb la voluntat d'adaptar-se als interessos de l'ampli ventall de persones interessades a millorar les seves competències culinàries.

Són cursos destinats a l'aprenentatge de diferents tècniques de cuina i pastisseria, però també per aprofundir en el coneixement de la nutrició, la dietètica, l'alimentació i la gastronomia.

CUINA

CUINA DE BOLETS


8, 15, 22 i 29 d'octubre
Rovellons, llenegues, rossinyols, trompetes negres, fredolics, camagrocs…

CUINA DE NADAL


3, 10 i 17 de desembre
Són festes en les que volem fer lluir la nostra taula, i en especial els nostres plats.

CUINA VEGETARIANA


14, 21 i 28 de gener
Aprendràs a elaborar plats vegetals, originals i sans amb aliments frescos i de mercat.

DEL MAR A LA TAULA


3, 10, 17 i 24 de març
Veurem diferents tècniques de cocció, acompanyaments, salses i presentació.

CUINA AMB OUS


21 i 28 d'abril
Els ous ens donen moltíssimes més opcions gastronòmiques de les que coneixem. Vine a descobrir-les.

CUINA RÀPIDA PER A CONVIDATS


5, 12, 19 i 26 de maig
L’objectiu d’aquest taller és assolir les eines per sorprendre als nostres convidats sense necessitar de passar-nos hores i hores a la cuina.

CUINA INFANTIL


Curs per als petits xefs de la casa on aprendran a elaborar grans plats.

PASTISSERIA

XOCOLATES


5, 12, 19 i 26 de novembre
Farem emmotllats, capsulats, xocolates amb diferents textures i un deliciós pastís de xocolata.

COQUES I PANS


4, 11, 18 i 25 de febrer
Ens introduirem en del món dels pans i les coques salades més característiques de la cuina tradicional catalana.