18/09/2019

Cuina de Nadal

cuina de Nadal

Presentació i Objectius

Nadal és d’aquelles festes en que la gastronomia té una fort component de tradició, el caldo i carn d’olla, la sopa de galets, el pollastre farcit, els canelons… són plats que ja ens evoquen les festes nadalenques. També són festes en les que volem fer lluir la nostra taula, i en especial els nostres plats.

Al taller Cuina de Nadal buscarem la integració entre la cuina tradicional i la més innovadora perquè la nostra taula sigui un aparador gastronòmic pels cinc sentits.

Destinataris

Interessats/des en millorar les seves competències culinàries i aprofundir en el coneixement de la nutrició, la dietètica, l’alimentació i la gastronomia.

Professorat

Marc Grau

Horari

3, 10 i 17 de desembre de 2019
19.00 a 21.00h

cuina de Nadal cuina de Nadal cuina de Nadal

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies