18/09/2019

Cuina dels bolets

cuina dels bolets

Presentació i Objectius

La varietat de bolets que podem trobar al mercat és cada vegada més àmplia. Aprofitarem que la tardor és temps de bolets i que en podem trobar molta varietat de frescos per fer un taller centrat en aquest producte. Rovellons, llenegues, rossinyols, trompetes negres, fredolics, camagrocs… quines propietats tenen, amb quin tipus de plats combinen més, com potenciar-ne el gust… seran algunes de les coses que aprendrem.

Rap amb llenegues, pasta de full amb barreja de bolets i cansalada, cous-cous amb rovellons, menta fresca i verdures, crema de fredolics amb ametlles i oli de safrà… seran algunes de les receptes que farem i degustarem.

Destinataris

Interessats/des en millorar les seves competències culinàries i aprofundir en el coneixement de la nutrició, la dietètica, l’alimentació i la gastronomia.

Professor

Jordi Torras

Horari

8, 15, 22 i 29 d’octubre de 2019
19.00 a 21.00h

cuina dels bolets cuina dels bolets cuina dels bolets

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies