26/07/2016

Cuina vegetariana

curs cuina vegana

Presentació i Objectius

En aquest taller de Cuina vegetariana, aprendràs a elaborar plats amb vegetals, originals, sans i amb aliments frescos i de mercat. Es prepararan plats amb tècniques senzilles i orgàniques que res tindran a envejar als realitzats amb altres tipus d’aliments.

Destinataris

Interessats/des en millorar les seves competències culinàries i aprofundir en el coneixement de la nutrició, la dietètica, l’alimentació i la gastronomia.

Professorat

Marc Grau

Horari

14, 21 i 28 de gener de 2020

19.00 a 21.00h

Cuina vegana Cuina vegana Cuina vegana

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies