18/09/2019

Cuinar amb ous

cuinar amb ous

Presentació i Objectius

Al curs Cuinar amb ous desobrirem un d’aquells ingredients que sempre trobes en una nevera. Una truita, un ou ferrat o un ou dur o passat per aigua és sempre un recurs fàcil i ràpid que satisfà a casi tothom. Però els ous ens donen moltíssimes més opcions gastronòmiques. Vine a descobrir-les.

Destinataris

Interessats/des en millorar les seves competències culinàries i aprofundir en el coneixement de la nutrició, la dietètica, l’alimentació i la gastronomia.

Professor

Jordi Torras

Horari

21 i 28 d’abril del 2020
19.00 a 21.00h

cuinar amb ous cuinar amb ous

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies