26/07/2018

Del mar a la taula

Del mar a la taula

Presentació i Objectius

Si et falten idees per cuinar el peix, no et perdis aquesta proposta.

En el curs Del mar a la taula parlarem sobre la classificació dels peixos, generalitats sobre la seva compra, neteja i
conservació. Veurem diferents tècniques de cocció, acompanyaments, salses i presentació.

Destinataris

Interessats/des en millorar les seves competències culinàries i aprofundir en el coneixement de la nutrició, la dietètica, l’alimentació i la gastronomia.

Professorat

Marc Grau

Horari

3, 10, 17 i 24 de març de 2020

19.00 a 21.00h

Del mar a la taula Del mar a la taula Del mar a la taula

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies