22/05/2020

La cuina de l’ànec

CUINA DE L’ÀNEC

Presentació i Objectius

L’ànec és un gran protagonista de la cuina francesa i també de les receptes de la nostra cuina tradicional. Tenim una gran varietat de receptes suculentes d’aquest apreciat palmípede.

Farem Micuit i tarrina de foié. Ànec mut a la taronja, magret i confit d’ànec…

Destinataris

Persones a les que els hi entusiasma l’ànec.

Professorat

Jordi Torras

Horari

Dimecres
4, 11, 18 i 25 de novembre 2020
19.00 a 21.00h

CUINA DE L’ÀNEC CUINA DE L’ÀNEC CUINA DE L’ÀNEC

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies