04/06/2020

La cuina del bacallà

bacallà

Presentació i Objectius

El bacallà ha estat i continua sent un dels ingredients més tradicionals dels plats de Quaresma de la nostra cuina. Però són tantes les possibilitats que ens ofereix que ha esdevingut un element molt comú de la cuina casolana i també de restaurants de renom que l’han incorporat a noves receptes.

En aquest curs farem plats tradicionals però també incorporarem propostes creatives i innovadores de la cuina actual.

Destinataris

Interessats/des en millorar les seves competències culinàries i aprofundir en el coneixement de la nutrició, la dietètica, l’alimentació i la gastronomia.

Professorat

Marc Grau

Horari

Dimarts
2, 9, 16 i 23 de març 2021
19.00 a 21.00h

Del mar a la taula Del mar a la taula Del mar a la taula

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies