26/07/2018

Xocolates

xocolates

Presentació i Objectius

En el curs Xocolates aprendrem a treballar la xocolata: com es tempera, quina fluïdesa ha de tenir, com barrejar-la amb aromes i fruit secs… Farem emmotllats, capsulats, xocolates amb diferents textures i un deliciós pastís de xocolata.

Si sou amants de la xocolata no us el podeu perdre.

Destinataris

Interessats/des en millorar les seves competències culinàries i aprofundir en el coneixement de la nutrició, la dietètica, l’alimentació i la gastronomia.

Professorat

Gregori Caldito

Horari

5, 12, 19 i 26 de novembre de 2019

19.00 a 21.00h

xocolates xocolates

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies