07/11/2015

Alemany Conversa

alemany conversa

Presentació

El curs de conversa es realitzarà cada dijous feiner des de la primera setmana d’octubre fins a mitjans de juny, en total unes 32 setmanes, és a dir hi haurà 32 sessions. Cada sessió durarà 1 hora.

Objectius generals

L’objectiu general és millorar la capacitat d’expressió. Aquest objectiu engloba altres objectius més específics:

  • Ampliar el lèxic
  • Conèixer nous refranys o girs lèxics
  • Parlar sobre diferents temes d’àmbits diversos, des d’articles de diari fins a pel·lícules
  • Conèixer millor la cultura de parla alemanya
  • Conèixer millor el llenguatge familiar i col·loquial
  • Millorar possibles problemes amb verbs, preposicions, sintaxi, etc.

Metodologia d’aprenentatge

En aquest curs tenim una gran varietat de temes que ens permetrà practicar tot allò que calgui i que estigui relacionat amb algun tema en concret: opinar, resumir, explicar, discutir, argumentar, interpretar un paper, etc. Es procurarà en tot cas que tothom parli i s’expressi, tingui ocasió de fer preguntes i fer suggerències, encara que la professora determini els continguts generals de les classes.

Si cal, es farà algun repàs de la gramàtica o exercicis de vocabulari per tal de no oblidar-se de les coses apreses. Com que la filosofia d’aprenentatge és: “Aprendre dels errors”, també farem un repàs dels errors més importants al final de cada classe. Per dur a terme les activitats, ens servirem de fotocòpies, diccionaris, cintes, vídeos/DVD o de l’ordinador.

Avaluació

Al final del curs, cada alumne/a obtindrà una valoració general del desenvolupament individual. Aquesta valoració descriurà de quina manera els alumnes hauran evolucionat, quins aspectes encara es poden millorar i altres recomanacions.

Destinataris

Dirigit a adolescents o adults que ja portin com a mínim 3 anys aprenent alemany i ja han tractat els temps verbals (Präsens, Perfekt, Präteritum, Futur, Konjunktiv II) i també els diferents tipus de frases (amb verbs modals, separables, amb weil/wenn/dass/obwohl, etc.).

Professorat

Elfi Bartés

Horari

A determinar

32 sessions d’1 hora

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies