06/11/2015

Francès Adults

idiomes frances

Presentació i objectius generals

Francès iniciació

L’objectiu fonamental d’aquest curs és donar a conèixer l’idioma a nivell d’usuari bàsic. Permetre la comunicació en situacions quotidianes habituals, amb la utilització d’expressions molt freqüents i el coneixement del vocabulari i la gramàtica bàsics.

Francès intermedi

Aquest nivell intenta aconseguir un coneixement de l’idioma com a “usuari independent”. És a dir, en finalitzar el curs l’alumne ha de ser capaç de:

  • Desenvolupar-se en la majoria de situacions que es pugui trobar en una zona de parla francesa.
  • Relacionar-se amb nadius amb un grau suficient de fluïdesa i naturalitat, comunicant-se sense esforç i amb menys limitacions.
  • També s’haurà polit i perfeccionat la pronuncia, i hi haurà un increment considerable de la comprensió oral.

Francès avançat

L’objectiu d’aquest nivell és arribar a “usuari competent”, és a dir:

  • Haver adquirit un nivell operatiu de la llengua francesa, normalment per a necessitats professionals superiors.
  • Obtenir un grau de precisió, propietat i facilitat importants en l’ús de la llengua francesa.

Metodologia

L’objectiu fonamental d’un idioma és parlar-lo i comprendre’l, raó per la qual la nostra metodologia està basada en l’expressió; oral: parlar i escoltar per discriminar i comprendre seran les activitats bàsiques de la classe. A casa caldrà; interioritzar i retenir el vocabulari i les normes apreses.

Moltes activitats a classe estan pensades perquè els alumnes les treballin en petits grups (de 2 a 4 persones) per intercanviar idees, planificar les activitats conjuntament. No obstant, quan es tracta de fer exercicis, l’alumne podrà treballar individualment. Escoltarem textos, en llegirem, parlarem sobre coses i escriurem sobre temes diversos. Aquestes quatre aptituds són els factors més importants a l’hora d’aprendre qualsevol idioma, no només l’alemany. Per tant, tindran una importància fonamental a les classes.

Destinataris

Cursos pensats per alumnes a partir de 14 anys

Professorat

Sole Moreno

Horari

Francès A1Dilluns de 17.45 a 19.45h
Francès A2Dilluns de 19.45 a 21.45h

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies