24/10/2019

Formació bonificable

formació bonificable empresa seminaris empresa

La Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis compta amb una relació de Formació Bonificable per la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE). Els destinataris finals de les accions formatives han de ser treballadors assalariats que cotitzin a la Seguretat Social pel concepte de formació professional.

La Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis actua com a entitat organitzadora encarregant-se de tots els tràmits amb la Fundació.

A banda dels cursos que s’ofereixen a la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis, també es realitzen formacions In Company i s’elaboren accions formatives específiques adaptades a les necessitats particulars de cada empresa o conjunt d’empreses.

Per poder participar en els nostres cursos, o bé que se li organitzin cursos a mida In Company, la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis posa a la seva disposició el conveni d’agrupació. La signatura del conveni no compromet a res , és totalment gratuït i podrà deixar d’estar agrupat si l’empresa ho sol·licita únicament signant un full de baixa.

Funcions de la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis com a entitat agrupadora:

  1. Comunicació d’inici i finalització de les Accions formatives.
  2. Col·laborar amb les administracions i òrgans de control que es desenvolupin respecte de les accions formatives en què intervé com a entitat organitzadora.
  3. Totes aquelles obligacions relacionades amb les accions formatives de les empreses per a les que organitza i gestiona la formació dels seus treballadors , així com la custòdia de tota la documentació relacionada amb l’organització, gestió, i impartició de la formació.

Per més informació no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres:
formacioempresa@artsioficis.cat