Finalitza la cinquena edició del taller de restauració del moble històric de l’Ajuntament d’Olesa

El passat 20 de desembre va finalitzar la cinquena edició del taller de restauració del mobiliari històric de l’Ajuntament d’Olesa que ha subvencionat la Regidoria de Cultura.

Durant el 2018 s’ha treballat en la restauració de diferents peces provinents de la Casa Consistorial i de Cal Puigjaner.

L’objectiu del taller és que els/les participants aprenguin les tècniques de l’ofici de restaurador/a de mobles restaurant peces del patrimoni municipal que es troben en mal estat.

Desinfecció mecànica i química de peces de fusta, decapatge mecànic i químic, consolidació de la fusta, reposició de petites peces tipus motllures, tintada per igualar peces noves, envernissats i acabats a la cera. Rascat i decapat de ferro, oxidació per procés químic, pintat amb partícules de ferro…Han estat algunes de les tècniques que han après els/les participants.

El 24 de gener de 2019 està previst l’inici d’una nova edició d’aquest taller. Aquelles persones que hi estiguin interessades s’hi poden inscriure a partir del 7 de gener. No calen coneixements previs.

Taller de Restauració del moble Històric
Del 24/01/2019 al 19/12/2019
Horari: Dijous de 15.45 a 17.45
Lloc: Arts i Oficis

Inscripcions: A partir del 7 de gener
Lloc: Recepció Casa de Cultura