01/03/2021

Programa de Mecenatge

programa de mecenatge

Tenint en compte la situació que ha generat la pandèmia de la COVID-19, l’Escola ha hagut de replantejar el funcionament i el futur del centre. A banda dels llargs períodes de tancament imposats per la crisi sanitària que s’està vivint en tots els àmbits de la nostra societat, també s’han hagut de rebaixar el nombre d’alumnes per classe per complir els requisits de distància de seguretat. 

Tot això ha fet baixar els ingressos de l’Escola d’Art i Oficis. I és per això que hem creat aquest Pla de Mecenatge, que es dirigeix a institucions, a empreses i a persones particulars que vulguin convertir-se en patrocinadors de l’escola i de la tasca que duu a terme. 

Així doncs, la vostra col·laboració ens permetrà continuar oferint la nostra tasca formadora i innovadora a moltes més persones i continuar caminant cap a la celebració dels cent anys de l’Escola d’Arts i Oficis d’Olesa, el 2024.

Aquest any, l’Escola d’Arts i Oficis, tot i la pandèmia, continua treballant i celebra noranta-set anys de la seva fundació, de manera que, curs rere curs, continuem formant les persones de la vila en àmbits tan diversos com ara els cursos d’idiomes —que són els que concentren més matrícules—, amb classes d’anglès, francès, italià i alemany, les classes dedicades als infants (art i cuina) i les classes dirigides als adults sobre cuina, restauració de mobles, joieria, art tèxtil, costura i patchwork.

La Fundació es regeix per tres eixos fonamentals:

programa de mecenatge

Afavorir l’aprenentatge al llarg de la vida oferint cursos i tallers en diferents especialitats que volen donar resposta als interessos i necessitats de les olesanes i olesans, així com impulsar estratègies contra l’exclusió social i afavorir la igualtat d’oportunitats mitjançant la formació, l’orientació i el suport a l’ocupació.

programa de mecenatge

Donar suport als agents econòmics i socials en l’elaboració de polítiques de formació i promoció per al desenvolupament local, i participar de manera activa en la formació de treballadores i treballadors en actiu.

programa de mecenatge

Desenvolupar un projecte d’activitats que contribueixi a generar curiositat, inquietud i interès per les arts plàstiques, i que afavoreixi i potenciï la creació artística, així com donar a conèixer artistes i provocar que es reflexioni i es parli sobre art.

Ja són mecenes:

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies