16/07/2018

Educar la mirada a partir de l’obra de…

Joan Hernández Pijuan

Educar la mirada a partir de l’obra d’un pintor és un projecte que neix de la inquietud de Susanna Garcia-Duran, educadora infantil, de fer arribar als més petits el plaer de contemplar l’art plàstic. Quan en una conversa informal ens va fer arribar la seva il·lusió, des de l’Escola Municipal d’Arts i Oficis, la vam acollir amb entusiasme i la vam encoratjar a fer realitat el projecte amb el nostre suport.

Educar la mirada dels infants amb expsicions a la seva alçada és un projecte pensat i presentat amb l’ànim d’oferir una proposta innovadora en l’àmbit de l’educació artística adreçada als infants. Esperem que l’acolliu amb l’entusiasme amb què nosaltres l’hem preparat i que considereu que pot ser d’utilitat en la vostra tasca educativa.

Aquests projectes estan pensats per a infants del Primer Cicle d’Educació Infantil (Aules de P2), i extensible a infants de Segon Cicle d’Educació Infantil (Aules de P3).

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies