01/06/2023

Arts

Arts Plàstiques

Cursos d’Art, Dibuix i Pintura
per a infants, joves i adults

A l’Escola d’Arts i Oficis volem educar a través de la pràctica de l’art com un llenguatge d’expressió personal, mitjançant experiències pràctiques i vivencials. Oferim una àmplia varietat de cursos d’art, incloent dibuix i pintura, on els estudiants exploren i experimenten amb una àmplia gama de materials artístics diversos, des de  pintura acrílica o acuarela passant per l’escultura el collage o la tinta xinesa.

 

Creiem fermament que la pràctica de l’art capacita els nostres alumnes per adaptar-se al món que els envolta, els dóna confiança i les eines necessàries per a passar a l’acció. A més, els ofereix una forma única de gaudir i comprendre el món, fomenta la reflexió sobre la realitat, estimula l’expressió personal i reforça l’autoestima a través de la valoració dels seus propis treballs i el respecte cap als altres.


 

Curs d'Art

ARTS PLÀSTIQUES
de 6 a 16 anys

En aquest curs oferim que aquells alumnes que busquen expressar-se artísticament puguin tocar la majoria de tècniques que les arts ofereixen. El fet de tenir tallers d’artesania i arts aplicades ens facilita poder ampliar l’oferta en aquest camp. Faran: fang, fusta, paper maixé, pintura, carbonet, tintes, aquarel·la i infinitat de tècniques que el món de l’Art ofereix.

Dimarts o Dimecres de 17:30 a 19:30h
60,00 €


 

Curs de dibuix artistic

DIBUIX ARTÍSTIC
de 6 a 16 anys

A dibuix artístic procurem oferir un espai per a aquells que volen aprofundir en el seu traç, definició, tècniques de representació i interpretació de la realitat. Volem oferir un espai formatiu pausat on les propostes i les diferents tècniques enriqueixin el bagatge de dibuix dels alumnes donant nous enfocs a la realitat que ens envolta.

Dilluns de 19:00 a 21:00h
60,00 €


 

Curs d'Art en anglès

ARTS & CRAFTS
6 a 12 anys

Oferim un espai que, gràcies a la naturalesa artística d’Arts i Oficis i la seva història d’ensenyament de l’anglès, combina els dos mons: aprendran i experimentaran tècniques artístiques (paper maixé, string-art, tinta xina, carbonet…) alhora que en coneixen el vocabulari i mantenen la conversa quotidiana en anglès.

Dilluns o dimarts de 17:30 a 19:30h
65,00 €


 

Curs de dibuix i còmic

CÒMIC
de 10 a 18 anys

Gràcies a l’experiència i el saber ensenyar de Ricardo Peregrina, un dels il·lustradors més reconeguts del país, els alumnes de còmic practiquen totes les vessants que ens brinda aquesta disciplina (caracterització, animació, guionatge de la historieta o història gràfica…). Amb tot el que aprenen, cada any s’edita el còmic FRIKARTS I OFICIS, que podeu trobar a la Biblioteca d’Olesa.

Dijous de 18:30 a 20:00h
60,00 €


 

Curs de Pintura l'oli

PINTURA
de 10 a 99 anys

A pintura oferim un espai amb una mestra de taller que propicia a través de propostes de temes i exercicis tècnics un aprenentatge de la pintura orgànic i a mida de cada un dels alumnes, d’acord a allò que els mou internament.

Dijous de 19:30 a 21:30h
60,00 €


 

Arts mixtes

ARTS MIXTES
de 16 a 99 anys

“Les arts plàstiques per joves i adults”. Lloc on es barregen les tècniques amb l’objectiu d’expressar, a través de l’Art, tot allò que porteu a dins. Amb mestres de taller que us ensenyarem diferents tècniques (gravat, collage, acrílic, oli, pastel…) i descobrireu com cada una té unes capacitats expressives diferents.

Divendres de 16:00 a 18:00h
60,00 €

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies