Cursos

Oferim Cursos, tallers i extraescolars que es diferencien en quatre verticals: les Arts, els Oficis, les llengües i les humanitats. Cada formació està impartida per un especialista en la matèria.

llengües
En un món globalitzat no n’hi ha prou en ser bilingüe. D’acord amb un mètode comunicatiu, els alumnes focalitzen el seu aprenentatge en les 4 habilitats bàsiques: comprendre, llegir, escriure i parlar.
arts
Són cursos on es proposen diferents projectes enfocats a desenvolupar la capacitat d’observació i d’experimentació amb diferents materials i tècniques artístiques, potenciant l’expessió d’idees i sentiments, tot desenvolupant la capacitat d’interpretació del món i la societat que ens envolta.
oficis
Són cursos destinats a l’aprenentatge de diferents tècniques de cuina i pastisseria, però també per aprofundir en el coneixement de la nutrició, la dietètica, l’alimentació i la gastronomia.
humanitats
En aquests cursos es treballa l’art de pensar. La voluntat d’elevar, sobre 4 pilars transcendentals i de la mà dels grans pensadors que ens han precedit, les nostres reflexions, la nostra cultura i el nostre esperit, ambicionant una major comprensió de la realitat canviant que ens envolta.