18/02/2019

Cursos

art

A l’escola oferim Cursos, tallers i extraescolars que es diferencien en quatre verticals: les Arts, els Oficis, les llengües i les humanitats. Cada formació està impartida per un especialista en la matèria.

 

ARTS


Són cursos on es proposen diferents projectes enfocats a desenvolupar la capacitat d’observació i d’experimentació amb diferents materials i tècniques artístiques, potenciant l’expessió d’idees i sentiments, tot desenvolupant la capacitat d’interpretació del món i la societat que ens envolta.

OFICIS


Són cursos destinats a l’aprenentatge de diferents tècniques de cuina i pastisseria, però també per aprofundir en el coneixement de la nutrició, la dietètica, l’alimentació i la gastronomia.

HUMANITATS


En aquests cursos es treballa l’art de pensar. La voluntat d’elevar, sobre 4 pilars transcendentals i de la mà dels grans pensadors que ens han precedit, les nostres reflexions, la nostra cultura i el nostre esperit, ambicionant una major comprensió de la realitat canviant que ens envolta.

LLENGÜES


Anglès, alemany, francès i italià. En un món globalitzat no n’hi ha prou en ser bilingüe. D’acord amb un mètode comunicatiu, els alumnes focalitzen el seu aprenentatge en les 4 habilitats bàsiques: comprendre, llegir, escriure i parlar.

EMPRESA


L’Escola compta amb una relació de Cursos Bonificables per la FUNDAE. Els destinataris finals de les accions formatives han de ser treballadors assalariats que cotitzin a la Seguretat Social pel concepte de formació professional.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies