18/02/2019

Cursos

art

Els cursos que s’oferten, són un ampli ventall d’oferta formativa en l’àmbit dels idiomes, les arts, les noves tecnologies i la cuina i pastisseria, i també cursos específics a demanda de particulars i empreses.

 

ART I ARTESANIES


Són cursos on es proposen diferents projectes enfocats a desenvolupar la capacitat d’observació i d’experimentació amb diferents materials i tècniques artístiques, potenciant l’expessió d’idees i sentiments, tot desenvolupant la capacitat d’interpretació del món i la societat que ens envolta.

ART FLASH


Tallers ràpids, de dues o tres sessions, que ens mostren els fonaments de diferents tècniques actuals i variades: aquarel·les i sketch, dibuix vectorial, boligrafia, passeig interactiu en 3D, segells i estampació…

IDIOMES


Anglès, alemany, francès i italià. En un món globalitzat no n’hi ha prou en ser bilingüe. D’acord amb un mètode comunicatiu, els alumnes focalitzen el seu aprenentatge en les 4 habilitats bàsiques: comprendre, llegir, escriure i parlar.

IDIOMES I MOLT MÉS


Cursos on l’alumne, a més a més d’aprendre allò que li agrada ho farà també practicant un idioma, com l’anglès o l’alemany.

TIC


Els cursos TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) serveixen de pont entre les tecnologies i les persones, apropant-les a un món ja no tant nou però al que a vegades costa accedir.

CUINA I PASTISSERIA


Són cursos destinats a l’aprenentatge de diferents tècniques de cuina i pastisseria, però també per aprofundir en el coneixement de la nutrició, la dietètica, l’alimentació i la gastronomia.

HUMANITATS


En aquests cursos es treballa l’art de pensar. La voluntat d’elevar, sobre 4 pilars transcendentals i de la mà dels grans pensadors que ens han precedit, les nostres reflexions, la nostra cultura i el nostre esperit, ambicionant una major comprensió de la realitat canviant que ens envolta.

EMPRESA


L’Escola compta amb una relació de Cursos Bonificables per la FUNDAE. Els destinataris finals de les accions formatives han de ser treballadors assalariats que cotitzin a la Seguretat Social pel concepte de formació professional.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies