18/02/2019

Cursos

art

Els cursos que s’oferten, són un ampli ventall d’oferta formativa en l’àmbit dels idiomes, les arts, les noves tecnologies i la cuina i pastisseria, i també cursos específics a demanda de particulars i empreses.

 

ART I ARTESANIES


Són cursos on es proposen diferents projectes enfocats a desenvolupar la capacitat d’observació i d’experimentació amb diferents materials i tècniques artístiques, potenciant l’expessió d’idees i sentiments, tot desenvolupant la capacitat d’interpretació del món i la societat que ens envolta.

CUINA I PASTISSERIA


Són cursos destinats a l’aprenentatge de diferents tècniques de cuina i pastisseria, però també per aprofundir en el coneixement de la nutrició, la dietètica, l’alimentació i la gastronomia.

HUMANITATS


En aquests cursos es treballa l’art de pensar. La voluntat d’elevar, sobre 4 pilars transcendentals i de la mà dels grans pensadors que ens han precedit, les nostres reflexions, la nostra cultura i el nostre esperit, ambicionant una major comprensió de la realitat canviant que ens envolta.

IDIOMES


Anglès, alemany, francès i italià. En un món globalitzat no n’hi ha prou en ser bilingüe. D’acord amb un mètode comunicatiu, els alumnes focalitzen el seu aprenentatge en les 4 habilitats bàsiques: comprendre, llegir, escriure i parlar.

EMPRESA


L’Escola compta amb una relació de Cursos Bonificables per la FUNDAE. Els destinataris finals de les accions formatives han de ser treballadors assalariats que cotitzin a la Seguretat Social pel concepte de formació professional.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies