22/10/2015

Art Culinari

cuina i pastisseria

L'àrea de Cuina i Pastisseria proposa tallers mensuals amb la voluntat d'adaptar-se als interessos de l'ampli ventall de persones interessades a millorar les seves competències culinàries.

Són cursos destinats a l'aprenentatge de diferents tècniques de cuina i pastisseria, però també per aprofundir en el coneixement de la nutrició, la dietètica, l'alimentació i la gastronomia.

CUINA

CUINA BÀSICA


5, 12, 19 i 26 d’octubre 2021

CUINA AMB BOLETS


2, 9, 16, 23 i 30 de novembre 2021
Aprofitarem que la tardor és temps de bolets i que en podem trobar molta varietat de frescos per fer un taller centrat en aquest producte.

CUINA DE NADAL


7, 14 i 21 de desembre 2021
La integració entre la cuina tradicional i la més innovadora perquè la nostra taula sigui un aparador gastronòmic pels cinc sentits.

LA CUINA DEL BACALLÀ


11, 18 i 25 de gener 2022
Plats tradicionals però també propostes creatives i innovadores de la cuina actual.

PASTISSOS DE DIUMENGE


1, 8, 15 i 22 de febrer 2022
En aquest taller aprendrem a elaborar-ne quatre de bàsics que ens obriran les portes a un gran nombre de possibilitats.

PANS I COQUES


8, 15, 22 i 29 de març 2022
Ens introduirem en del món de les coques salades i elaborarem diferents tipus de pans.

ARROSSOS I RISOTTOS


5, 12, 19 i 26 d'abril 2022
Diferents tècniques i maneres de cuinar saboroses receptes realitzades amb aquest ingredient bàsic i tan present en la nostra cultura.

CUINA PER A CONVIDATS


3, 10, 17, 24 i 31 de maig 2022
L’objectiu d’aquest taller és assolir les eines per sorprendre als nostres convidats sense necessitar de passar-nos hores i hores a la cuina.

CUINA INFANTIL


Curs per als petits xefs de la casa on aprendran a elaborar grans plats.


 

EL BON MENJAR

Entrevistes al professor Jordi Torras realitzades per Olesa Radio.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies