
L'àrea de Cuina i Pastisseria proposa tallers mensuals amb la voluntat d'adaptar-se als interessos de l'ampli ventall de persones interessades a millorar les seves competències culinàries.
Són cursos destinats a l'aprenentatge de diferents tècniques de cuina i pastisseria, però també per aprofundir en el coneixement de la nutrició, la dietètica, l'alimentació i la gastronomia.
CUINA
CUINA AMB BOLETS
2, 9, 16, 23 i 30 de novembre 2021
Aprofitarem que la tardor és temps de bolets i que en podem trobar molta varietat de frescos per fer un taller centrat en aquest producte.
CUINA DE NADAL
7, 14 i 21 de desembre 2021
La integració entre la cuina tradicional i la més innovadora perquè la nostra taula sigui un aparador gastronòmic pels cinc sentits.
LA CUINA DEL BACALLÀ
11, 18 i 25 de gener 2022
Plats tradicionals però també propostes creatives i innovadores de la cuina actual.
PASTISSOS DE DIUMENGE
1, 8, 15 i 22 de febrer 2022
En aquest taller aprendrem a elaborar-ne quatre de bàsics que ens obriran les portes a un gran nombre de possibilitats.
PANS I COQUES
8, 15, 22 i 29 de març 2022
Ens introduirem en del món de les coques salades i elaborarem diferents tipus de pans.
ARROSSOS I RISOTTOS
5, 12, 19 i 26 d'abril 2022
Diferents tècniques i maneres de cuinar saboroses receptes realitzades amb aquest ingredient bàsic i tan present en la nostra cultura.
CUINA PER A CONVIDATS
3, 10, 17, 24 i 31 de maig 2022
L’objectiu d’aquest taller és assolir les eines per sorprendre als nostres convidats sense necessitar de passar-nos hores i hores a la cuina.
EL BON MENJAR
Entrevistes al professor Jordi Torras realitzades per Olesa Radio.