21a Exposició Pintors d’Olesa

Data

15 d'octubre de 2012

L’Escola Municipal d’Arts i Oficis inaugurarà aquest proper dissabte, 21 d’octubre, l1e avui i demà a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura. D’entre les presentades, des de l’Escola es farà una selecció de les obres que conformaran l’exposició, que s’inaugurarà dissabte, a les 7 de la tarda.

La directora de l’Escola d’Arts i Oficis, Mercè Segura, ha explicat que hi poden participar totes aquelles persones aficionades a la pintura, o amb estudis d’art, que vulguin mostrar la seva obra però fins ara no ho hagin pogut fer per diferents motius, ja sigui perquè no s’hi ha atrevit o perquè no tenen prou obres per fer-ne una d’individual.

Es poden presentar obres de qualsevol temàtica i estil. Ara bé, i per possibilitar que hi hagi força gent que pugui exposar, les obres no poden ser de gran format, només de petit i mitjà format. També és important que no vagis emmarcades. La directora de l’Escola Municipal d’Arts i Oficis ha volgut engrescar a totes aquelles persones que potser no s’han atrevit mai a participar en aquesta mostra de pintors locals a presentar alguna de les seves obres.

L’Escola d’Arts i Oficis farà avui, dimarts, i demà, dimecres, la recepció de les obres d’aquells autors que vulguin formar part de la mostra. Es farà a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre. Després, entre dijous i divendres es farà la selecció i es muntarà l’exposició, que s’inaugurarà dissabte, a les 7 de la tarda.

D’altra banda, Mercè Segura ha destacat que l’Escola d’Arts i Oficis va arrencar el curs 2012-2013 el passat 1 d’octubre amb un total de 440 alumnes. Alguns dels tallers, però, no arrencarà fins l’1 de novembre, ja que s’està a l’espera de poder incrementar-ne el nombre d’alumnes en aquests cursos. Segons Segura, s’han pogut ofertar cursos de totes les àrees (idiomes, cuina, art i noves tecnologies), i aquells que no s’hagin pogut muntar per falta d’alumnes es tornaran a ofertar el mes de gener.

Escolteu l’entrevista realitzada a Olesa Ràdio a Mercè Segura al següent enllaç al Podcast de l’emissora www.olesaradio.ivoox.com

Font: Departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat

 

Bases 21a Exposició Pintors d’Olesa

 1. El tema i les tècniques per exposar seran lliures.
 2. Cada pintor/a podrà presentar com a màxim una obra a cada format.
 3. Els quadres han d’estar preparats per penjar i sense emmarcar.
 4. Les mides per a cada format són:
  PETIT FORMAT: de 22x16cm a 35x27cm (núm de l’1 al 5)
  MIG FORMAT: de 41x33cm a 65x54cm (núm. del 6 al 15)
 5. La mostra de pintura s’inaugurarà el dissabte 20 d’octubre a les 19.00 h, i romandrà oberta fins el 4 de novembre. Les obres seran exposades a la Casa de Cultura.
 6. El lliurament de les obres es podrà fer únicament el 16 i 17 d’octubre, de 18.00 a 20.00 h a la Casa de Cultura.
 7. Els quadres es posaran a la venda amb el valor que marqui el seu autor/a.
 8. Les obres exposades restaran en poder del seu autor/a.
 9. Els expositors/es podran recollir les obres el 5 de novembre a la Casa de Cultura de 18.00 a 20.00 hores i partir del 7 de novembre a la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis de 19.00 a 21.00 h del vespre.
 10. A tots els expositors/es se’ls lliurarà certificat acreditatiu d’haver participat en aquest certamen.

Altres noticies