28a Mostra Pintors d’Olesa

Data

9 de novembre de 2019

La 28a Mostra Pintors d’Olesa organitzada per la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis ha estat inaugurada aquest divendres 8 de novembre a la Casa de Cultura d’Olesa de Montserrat.

L’exposició ha estat presentada per l’Alcalde d’Olesa de Montserrat i President de la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis, Miquel Riera, i Mercè Segura, directora d’Arts i Oficis.

Mercè Segura ha agraït en primer lloc als pintors la seva participació. Ha destacat la diversitat de propostes i ha posat de relleu que si bé hi dominen les tècniques i representacions més clàssiques, també s’hi pot veure alguna proposta arriscada, experimental o abstracta. També ha fet notar la destacada afició per la pintura amateur que hi ha a Olesa i la qualitat de les obres presentades, encoratjant als pintors i pintores a seguir aprofundint en les seves propostes pictòriques.

També ha agraït a l’Ajuntament, representat per l’Alcalde, Miquel Riera, el seu suport a la tasca que l’escola fa per tal de difondre l’interès per les arts: els cursos en l’àmbit de les arts i les artesanies adreçats a infants, joves i adults, els projectes educatius o concursos que es fan en coordinació amb escoles i centres de secundària i les activitats obertes als olesans i olesanes en general, com és aquesta Mostra de pintors i pintores.
Miquel Riera ha agraït la tasca que l’Escola d’Arts i Oficis fa per apropar la gent al món de les Arts. Ha valorat la capacitat de creació dels artistes que han presentat obra i ha destacat la funció de l’art a l’hora d’expressar-nos.

Per finalitzar l’acte, i en agraïment a tots els pintors i pintores que participen d’aquesta exposició col·lectiva, s’ha lliurat un diploma commemoratiu i s’ha fet una foto de grup. L’acte ha finalitzat amb una copa de cava per tots els assistents.

28a Mostra Pintors d’Olesa
Casa de Cultura
Del 8 al 24 de novembre de 2019

Horari de la Sala d’exposicions de la Casa de Cultura:

De dilluns a dissabte: Diumenges i festius:
10.00 a 13.00h 12.00 a 14.00h
17.00 a 21.00h 17.00 a 20.00h

Pintors/es que presenten obra:

ALBERT GRAELLS PLANAS
CARME CASCANTE
CARME MARGARIT TOBELLA
CARMEN MONTESA BAQUEDANO
DIEGO GARCIA
EMILI CASCANTE FERRER
ENCARNACIÓ BATLLE ALCARAZ
EVA FERNÁNDEZ MÁRQUEZ
FLORÈNCIA FOGUET OLLÉ
FRANCESC SANCHO
GLADYS FIGUERAS PINO
JOAQUIM CREUS MARCH
JOSE ANTONIO FRANCO CASTAN
JOSÉ LUIS PRATS RUÉ
JOSEP CAMATS PALOMA
JOSEP PLA LLOP
JOSEP RAMON SURROCA
JUDITH MATAS MOYA
Mª ASUNCIÓN MURCIA GARCIA
Mª CARMEN SÁNCHEZ PÉREZ
MARCELINO FORTUÑO FALLARUELO
MONTSERRAT FERRIS LATRE
MONTSERRAT SOLSONA ALEMANY
NATALIA SÁNCHEZ HARO
NEUS REDONDO LÓPEZ
NÚRIA CABASSA
PEPA BESSON
ROSA PASCUAL
SALVADOR BATALLA LLOBET
TERESA LÍNDEZ

Tot seguit teniu un recull d’imatges de l’inauguració de l’acte.

Altres noticies