29è Concurs Color sobre l’Asfalt

Data

4 de juny de 2017

Diumenge, 4 de juny, ha tingut lloc el 29è Concurs de Color sobre l’Asfalt, on han participat quasi 400 nens i nenes de totes les escoles d’Olesa de Montserrat.

El Parc Municipal ha estat, un any més, el punt de trobada i de realització de tots els dibuixos que han quedat plasmats al sòl olesà. Totes les escoles olesanes han estat representades en un matí de diumenge especial pels més petits i pels pares, que també s’han aplegat massivament al Parc per veure com realitzaven les obres els seus fills.

El tema del concurs d’aquest any ha sigut “Viatgem pel món”, el qual els participants coneixien per avançat, de manera que van poder preparar la seva obra abans del dia de l’esdeveniment.

Al voltant de dos quarts de 10 del matí els participants han començat a realitzar els dibuixos sobre l’asfalt i a les 12 del migdia es donava per finalitzat el concurs. Tot seguit, ha tingut lloc l’animació infantil dirigida per Jaume Barri i la Cobla Xica. Als voltants de les 13.00h, el jurat ha emès el veredicte i s’ha realitzat el lliurament de premis al mateix Parc Municipal

Si voleu veure els quadres PREMIATS només heu d’entrar a: 29è Concurs Color sobre l’Asfalt.

Resum fotogràfic

Per veure-les totes visiteu l’àlbum al nostre Facebook.

Altres noticies