29è Concurs Color sobre l’Asfalt

29è Concurs color sobre l'asfalt

Diumenge, 4 de juny, ha tingut lloc el 29è Concurs de Color sobre l’Asfalt, on han participat quasi 400 nens i nenes de totes les escoles d’Olesa de Montserrat.

El Parc Municipal ha estat, un any més, el punt de trobada i de realització de tots els dibuixos que han quedat plasmats al sòl olesà. Totes les escoles olesanes han estat representades en un matí de diumenge especial pels més petits i pels pares, que també s’han aplegat massivament al Parc per veure com realitzaven les obres els seus fills.

El tema del concurs d’aquest any ha sigut “Viatgem pel món”, el qual els participants coneixien per avançat, de manera que van poder preparar la seva obra abans del dia de l’esdeveniment.

Al voltant de dos quarts de 10 del matí els participants han començat a realitzar els dibuixos sobre l’asfalt i a les 12 del migdia es donava per finalitzat el concurs. Tot seguit, ha tingut lloc l’animació infantil dirigida per Jaume Barri i la Cobla Xica. Als voltants de les 13.00h, el jurat ha emès el veredicte i s’ha realitzat el lliurament de premis al mateix Parc Municipal

Si voleu veure els quadres PREMIATS només heu d’entrar a: 29è Concurs Color sobre l’Asfalt.

Resum fotogràfic

Per veure-les totes visiteu l’àlbum al nostre Facebook.

29è Concurs Color sobre l’Asfalt

29è Concurs color sobre l'asfalt

El 29è Concurs Color sobre l’Asfalt ha estat, un any més, el punt de trobada i de realització de tots els dibuixos que han quedat plasmat al sòl olesà del Parc Municipal. Totes les escoles olesanes han estat representades en un matí de diumenge especial pels més petits i pels pares, que també s’han aplegat massivament al Parc per veure com realitzaven les obres els seus fills.

El tema del 29è Concurs Color sobre l’Asfalt ha sigut “Viatgem pel món”, el qual els participants coneixien per avançat, de manera que van poder preparar la seva obra abans del dia de l’esdeveniment. Aquest any han sigut prop de 400 petits artistes els que han pogut fer possible aquest concurs.

Els participants han estat agrupats en tres categories:

Grup A: primer i segon de primària

Grup B: tercer i quart de primària

Grup C: cinquè i sisè de primària

Al voltant de dos quarts de 10 del matí els participants han començat a realitzar els dibuixos sobre l’asfalt i a les 12 del migdia es donava per finalitzat el concurs. Tot seguit, ha tingut lloc l’animació infantil dirigida per Jaume Barri i la Cobla Xica. Als voltants de les 13.00h, el jurat ha emès el veredicte i s’ha realitzat el lliurament de premis al mateix Parc Municipal.

Premiats del 29è Concurs Color sobre l’Asfalt

GRUP A

Premiats
Primer premi Noa Pinto i Daniela Ortigosa
Segon premi Biel Campmany i Aina Solsona
Tercer premi Júlia Manet i Eva Felpeto

 GRUP B

Premiats
Primer premi Helena Haro i Andrea Vera
Segon premi Iris Salvador i Ona Garcia
Tercer premi Hanna Louarti i Jing Xiang Wan

GRUP C

Premiats
Primer premi Abril Atienza i Sara Vinagre
Segon premi Ernest Puig i Arnau Garcia-Vigné
Tercer premi Aina Jimenez i Martina Toledo

Recull de fotografies de l’acte

Més fotografies al nostre Facebook

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra Política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies