5 manualitats de Setmana Santa

Data

16 d'abril de 2019

Us proposem 5 manualitats de Setmana Santa per gaudir amb els nens i nenes de la casa ara que teniu temps per fer coses amb ells. Són manualitats senzilles que, depenent de l’edat, poden realitzar-les sols o amb una petita ajuda de part d’un adult. Estaran ben entretinguts durant una bona estona i desenvoluparan la seva creativitat realitzant aquestes manualitats.

1. Orelles de conill

Per buscar els ous de Pasqua, un dels complements indispensables son les orelles de conill. Poden fer-les els nens i nenes mateixos i segur que fa la recerca més divertida.

Al blog Buzzmills, us expliquen com fer-les d’una manera senzilla.


2. Conillets de Pasqua

Ja que tots tenim rotlles de paper higiènic a casa i ens agrada reutilitzar i reciclar, us proposem fer aquests Conillets de Pasqua amb 4 materials a l’abast de tothom.

Al blog Nurrosa trobareu com fer-los pas a pas.


3. Ous de Pasqua

Pintar ous és una de les tradicions més antigues que es fan durant la Pasqua. A Archzine ens ensenyen com podem decorar Ous de Pasqua de moltes maneres diferents. Entreu al seu blog i descobriu totes les tècniques que podeu utilitzar.


4. Corona de Pasqua

A The Resourceful Mama ens ensenyen a fer una Corona de Pasqua d’allò més bonica. Amb 4 materials fàcils de trobar, aconseguirem una decoració per casa feta pels petits de la casa.


5. Guirnalda de conillets

Aquesta Guirnalda de conillets no podia ser més fàcil: s‘utilitza una plantilla per tallar les formes dels conills i una forquilla per fer els poms.

Al blog Candy DIY us ho expliquen pas a pas.

Altres noticies