Bases 1er Concurs Pintura Grafit

pintura grafit

La Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis i ACF Olesa Sardanista organitzen el 1r Concurs Pintura Grafit en el marc del 45è Concurs de Pintura Ràpida d’Olesa de Montserrat. La data de celebració del concurs serà el diumenge, 16 de juny de 2019.

1. Participants. Hi podran participar tots els joves residents, empadronats o escolaritzats a Olesa de Montserrat d’entre 14 i 35 anys. Es podrà participar de manera individual o en parelles.

2. Motiu. El tema dels treballs serà “Sardana a plaça”.

3. Inscripció. La inscripció és gratuïta. Per participar, els interessats han d’omplir la fitxa d’inscripció i adjuntar la següent documentació:

  • Esborrany en color, fet en suport de paper o cartolina mida DIN A3.
    A la part posterior de la proposta cal indicar nom i cognoms de l’autor/s.
  • Llistat de material necessari (referència de color i quantitat d’esprais).
  • Fotocòpia del DNI dels participants.
  • En el moment de la inscripció, els participants menors d’edat hauran de presentar l’autorització del pare, mare o tutor/a legal.

Tota la documentació s’haurà de presentar a secretaria d’Arts i Oficis fins dilluns 3 de juny a les 20.00h. De manera presencial a la secretaria de l’Escola de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00 o virtualment a l’adreça secretaria@artsioficis.cat, indicant a l’Assumpte: Concurs Pintura Grafit.

4. Dia del concurs. Els participants s’hauran de presentar a l’Escorxador, al carrer Jacint Verdaguer, 30, a partir de les 15.30h L’organització proveirà als participants del material necessari i d’un panell de fusta de mida 120cm x 120cm per les categories A i B; i del material necessari i d’un panell de fusta de mida 120cm x 200 per la categoria C. Per pintar, els artistes es distribuiran al voltant del Parc de l’Escorxador. L’inici del concurs serà a les 15:30h i es recolliran obres fins les 19:00h.

5. Veredicte i lliurament de premis. Es farà a les 19.45h a l’Escorxador. La cloenda de l’acte es farà a les 20.00h amb LA RESCLOSA espectacle de música amb electrogralla i dansa a càrrec de Roger Andorrà i Núria Hontecillas.

6. Exposició. Les obres realitzades estaran exposades a l’Escorxador fins el 31 de juliol. Totes les obres presentades quedaran en propietat d’ACF Olesa Sardanista.

7. Jurat. El jurat estarà composat per persones relacionades amb l’àmbit de les arts plàstiques i un representant d’ACF Olesa Sardanista. El jurat pot declarar desert algun o la totalitat dels premis.

8. Premis. Hi haurà 3 categories:

  • Categoria A. De 14 a 16 anys
  • Categoria B. De 17 a 18 anys
  • Categoria C. De 19 a 35 anys

Hi haurà 1 premi per categoria que consistirà en un lot de productes per pintura grafit.

9. Tota circumstància no prevista en les bases, serà resolta per la Comissió Organitzadora. Així mateix, aquesta Comissió es reserva el dret d’admissió. La Comissió no es fa responsable de les possibles pèrdues o deterioraments de les obres.

Organitza

Olesa Sardanista

Col·labora