Bases 1er Concurs Pintura Ràpida Infantil

Data

6 de maig de 2019

La Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis organitza el 1r Concurs de Pintura Ràpida Infantil en el marc del 45è Concurs de Pintura Ràpida d’Olesa de Montserrat. La data de celebració del concurs serà el diumenge, 16 de juny de 2019.

1. Participants. Hi podran participar tots els petits i joves artistes que ho desitgin d’entre 6 i 14 anys d’Olesa de Montserrat.

2. Motiu. El paisatge urbà d’Olesa de Montserrat i el seu terme municipal.

3. Tècnica. Cada participant podrà fer ús dels materials pictòrics que prefereixi per a fer el treball.

4. Inscripció. La inscripció és gratuïta. Per participar, els interessats han d’omplir la fitxa d’inscripció i presentar-la de manera presencial a secretaria de l’Escola de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00 o virtualment a l’adreça secretaria@artsioficis.cat, indicant a l’Assumpte: Concurs Pintura Ràpida Infantil, fins el 3 de juny.

Si algun participant es presenta sense haver fet la inscripció, Arts i Oficis es reserva el dret d’admetre’l o no al concurs per motius organitzatius.

5. Dia del concurs. De 9.30 a 10.00 els participants inscrits s’hauran de presentar al vestíbul de l’Auditori de la Casa de Cultura, carrer Salvador Casas, 26, on Arts i Oficis els lliurarà un suport mida DIN A3 apte per a qualsevol tècnica pictòrica. Les obres es podran entregar fins les 12.30 al mateix lloc.

6. Veredicte i lliurament de premis. Es farà a les 19.45h a l’Escorxador. La cloenda de l’acte es farà a les 20.00 amb LA RESCLOSA espectacle de música amb electrogralla i dansa a càrrec de Roger Andorrà i Núria Hontecillas patrocinat per l’ACF Olesa Sardanista.

7. Exposició. Les obres presentades estaran exposades a l’Escorxador fins el 31 de juliol. Totes les obres podran ser recollides entre el 2 i el 13 de setembre. Qualsevol obra no recollida en aquest termini quedarà en propietat de l’organització.

8. Jurat. El jurat estarà composat per persones relacionades amb l’àmbit de les arts plàstiques. El jurat pot declarar desert algun o la totalitat dels premis.

8. Premis. Hi haurà 3 categories:

  • Categoria A. 1r, 2n i 3r d’Educació Primària
  • Categoria B. 4t, 5è i 6è d’Educació Primària
  • Categoria C. 1r i 2n d’ESO

Hi haurà un premi per categoria que consistirà en un lot de material artístic.

9. Tota circumstància no prevista en les bases, serà resolta per la Comissió Organitzadora. Així mateix, aquesta Comissió es reserva el dret d’admissió. La Comissió no es fa responsable de les possibles pèrdues o deterioraments de les obres.

Organitza

Col·labora

Altres noticies