Bases 32a Mostra Pintors d’Olesa 2023

Data

3 de juliol de 2023

La Mostra Pintors d’Olesa s’organitza amb la finalitat de donar un espai per a la difusió i promoció d’artistes de la nostra vila de manera col·lectiva. És una oportunitat pels artistes que tenen ganes de mostrar els seus treballs però no compten amb prou obra, o no es veuen en cor de fer una exposició monogràfica.

Com pots veure, no és només una exposició, és un punt de connexió per artistes d’Olesa que omplen les sales de la Casa de Cultura amb la seva particular visió del món.

Per aquests motius, un any més estem encantats de convidar-te a presentar la teva obra a la 31a Mostra Pintors d’Olesa 2022.

RECORDA! El lliurament de les obres es podrà fer únicament dilluns 4 de setembre de 17.00 a 20.00 h, a l’Escola d’Arts i Oficis.

Entreu a Pintors d’Olesa per veure les exposicions dels anys anteriors.

Bases Pintors d’Olesa 2023

 1. El tema i les tècniques per exposar seran lliures.
 2. Cada pintor/a podrà presentar com a màxim dues obres, de diferent format.
 3. Els quadres han d’estar preparats per penjar i sense emmarcar.
 4. La mida máxima és de 100 x 80 cm.
 5. La mostra de pintura s’inaugurarà el divendres 8 de setembre a les 19:00h i, romandrà oberta fins el 24 de setembre.
  Les obres seran exposades a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura.
 6. El lliurament de les obres es podrà fer únicament el dilluns 4 de setembre, de 17.00 a 20.00h, a l’Escola d’Arts i Oficis.
 7. Les obres exposades restaran en poder del seu autor/a i es podaran a la venda amb el valor que marqui el seu pintor/a.
 8. Els expositors/es podran recollir les obres a partir del dimecres 27 de setembre i fins el 6 d’octubre de 17.00 a 20.00h a la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis.
  En cas de no recollir l’obra, aquesta passarà a ser propietat de l’Escola.
 9. A tots els expositors/es se’ls lliurarà un certificat acreditatiu d’haver participat en aquest certamen. El lliurament es farà el dia de la inauguració.


Tens dubtes?

Truca’ns al 93 778 13 41 o envia’ns un email a secretaria@artsioficis.cat

Altres noticies