Bases del 40è Concurs Pintura Ràpida

Data

16 de maig de 2014

Ja disposeu de les Bases del 40è Concurs Pintura Ràpida, que es convoca en motiu de la Festa Major d’Olesa de Montserrat del 2014.

BASES

 1.  Hi podran participar tots els artistes que ho desitgin. La inscripció és gratuïta.
 2. El tema dels treballs haurà de centrar-se en el paisatge urbà d’Olesa de Montserrat, el seu terme municipal i el Parc Natural de la Muntanya de Montserrat.
 3. La data de celebració del concurs serà el dissabte, 14 de juny de 2014.
 4. La inscripció per participar al concurs es formalitzarà a la Casa de Cultura, carrer Salvador Cases, 26, d’Olesa de Montserrat, entre les 8.00 i les 10.00 del matí. Cada artista caldrà que es presenti proveït d’una única tela o suport per ser segellada.
 5. Les obres podran ser realitzades amb qualsevol tècnica.
 6. Les mides seran com a mínim del núm.12 P i com a màxim del 30 P en mides universals de vestidors (PF i MF), amb la imprimació a fons d’un sol color.
 7. El lliurament de les obres finalitzarà a les 13.00 del mateix 14 de juny, i no s’acceptarà cap obra fora de termini.
 8. L’obra serà realitzada i obligatòriament signada i datada per l’artista inscrit.
 9. A les 14.00h del dia 14 de juny, a l’Auditori de la Casa de Cultura i en acte públic, el jurat emetrà el veredicte i tindrà lloc el lliurament de premis.
 10. Per tal de no deslluir l’acte els artistes premiats han de ser presents a l’hora del lliurament de premis. En cas de no ser així, la comissió organitzadora es reserva la disposició de l’obra i del premi
 11. Les obres presentades al Concurs s’exposaran a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura, del 18 de juny fins al 6 de juliol.
 12. Les obres premiades quedaran en propietat dels respectius patrocinadors.
 13. Les obres no premiades podran ser retirades el 7 de juliol a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura (de 17.00 a 20.00h), i a partir del dia 8 de juliol i fins al 30 de setembre del 2014 (agost tancat) a l’ Escola Municipal d’Arts i Oficis (darrera de l’Ajuntament) i presentant el resguard corresponent. L’horari d’atenció al públic és de 17.00 a 20.00 h de dilluns a divendres. Les obres no retirades en aquest període quedaran en propietat de l’Escola Municipal d’Arts i Oficis.
 14. Tota circumstància no prevista en les bases, serà resolta per la Comissió Organitzadora. Així mateix, aquesta Comissió es reserva el dret d’admissió.
 15. La Comissió no es fa responsable de les possibles pèrdues o deterioraments de les obres.
 16. El Jurat es reserva el dret de declarar algun premi desert.

 

PREMIS

Premi Ajuntament d’Olesa de Montserrat 600€
Premi TGO 450€
Premi Recreatius Olesa 300€
Premi Especial Aquarel·la 450€

 

* Es practicarà la retenció establerta en la normativa tributària vigent sobre l’import dels premis.

Altres noticies