Bases del 44è Concurs Pintura Local

Data

24 d'abril de 2014

Ja disposeu de les Bases del 44è Concurs Pintura Local, que es convoca en motiu de la Festa Major d’Olesa de Montserrat del 2014.

BASES

 1. Hi podran participar tots els artistes olesans que ho desitgin. La inscripció és gratuïta.
 2. El tema dels treballs haurà de centrar-se en el paisatge urbà d’Olesa de Montserrat, el seu terme municipal i el Parc Natural de la Muntanya de Montserrat.
 3. La inscripció per participar al concurs es formalitzarà a l’Escola Municipal d’Arts i Oficis, Parc Municipal s/n d’Olesa de Montserrat, a partir del dilluns 28 d’abril de 17.00h a 20.00h. Cada artista caldrà que es presenti proveït d’una única tela o suport per ser segellada.
 4. Les obres podran ser realitzades amb qualsevol tècnica.
 5. Les mides seran com a mínim del núm.12 P i com a màxim del 30 P en mides universals de vestidors (PF i MF), amb la imprimació a fons d’un sol color.
 6. El lliurament de les obres es realitzarà el divendres 13 de juny a la Casa de Cultura, carrer Salvador Casas, 26, de 17.00 a 20.00h.
 7. L’obra serà realitzada i obligatòriament signada i datada per l’artista inscrit.
 8. A les 14.00 h del dia 14 de juny, a l’Auditori de la Casa de Cultura i en acte públic, el jurat emetrà el veredicte i tindrà lloc el lliurament de premis. Per tal de no deslluir l’acte els artistes premiats han de ser presents a l’hora del lliurament de premis. En cas de no ser així, la comissió organitzadora es reserva la disposició de l’obra i del premi.
 9. Les obres presentades al Concurs s’exposaran a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura, del 18 de juny fins al 6 de juliol.
 10. Les obres premiades quedaran en propietat dels respectius patrocinadors.
 11. Les obres no premiades podran ser retirades el 7 de juliol a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura (de 17.00 a 20.00h), i a partir del dia 8 de juliol i fins al 30 de setembre del 2014 (agost tancat) a l’ Escola Municipal d’Arts i Oficis presentant el resguard corresponent. L’horari d’atenció al públic és de 17.00 a 20.00 h de dilluns a divendres. Les obres no retirades en aquest període quedaran en propietat de l’Escola Municipal d’Arts i Oficis.
 12. Tota circumstància no prevista en les bases, serà resolta per la Comissió Organitzadora. Així mateix, aquesta Comissió es reserva el dret d’admissió.
 13. La Comissió no es fa responsable de les possibles pèrdues o deterioraments de les obres.
 14. El Jurat es reserva el dret de declarar algun premi desert.

 

PREMIS

Premi Comunitat Minera 300€
Premi Gabinet d’Assesors Antoni Pérez 200€
Premi Cal Caspe 150€
Premi Especial Art Jove 200€

Altres noticies